OCD hypnose - Sådan overvindes OCD med hypnose

Med OCD hypnose kan du overvinde dine tvangstanker og -handlinger, så du igen kan få kontrollen over dit liv og din hverdag. Herunder beskriver vi kort, hvad der kendetegner OCD, og hvordan behandlingen med OCD hypnose virker.

OCD hypnose - Sådan overvindes OCD med hypnose

Hvad er OCD?

OCD eller Obsessive Compulsive Disorder er en lidelse, hvor man har tvangstanker, og i værre tilfælde også tvangshandlinger. Ved at ignorere sine tvangs-input kan vedkommende med OCD opleve ubehag og i sidste ende få angstanfald.

Graden af OCD kan variere kraftigt fra person til person, hvor nogle kun har momentvise glimt af tvangstanker, som er en mindre forstyrrelse, når de forekommer, men ikke som sådan forhindrer at man kan leve sit liv. Andre er derimod så hårdt ramt, at tvangstankerne og tvangshandlingerne fylder hele deres liv, og gør det umuligt at have en normal hverdag.

På trods af forskellighederne er der dog den lighed, at det er muligt at behandle OCD, bl.a. ved hjælp af terapi (kognitiv terapi eller hypnoterapi) og medicinering. Fordi tvangstankerne er mentale af natur, vil man også kunne påvirke dem med mental terapi og på den måde minimere eller helt fjerne dem fra sindet.

Hjælp med OCD hypnose

OCD hypnose er den bedste hjælp, du kan få

Tvangstankerne i OCD er ikke bevidste tanker forstået på den måde, at de ikke kan styres af vedkommende, der har OCD. De stammer derfor fra det underbevidste sind, og det er lige nøjagtigt, hvad hypnose og hypnoterapi bekæftiger sig med.

Når man behandles med en OCD hypnose, er man i en afslappet tilstand, der kan minde om en slags trance eller stadiet lige omkring det tidspunkt, hvor man falder i søvn. I denne tilstand er det lettere at arbejde med det underbevidste sind, fordi der er skruet ned for det bevidste, som ellers ville blokere og gøre terapien langt mindre effektiv.

Ved at arbejde direkte med underbevidstheden kan man med OCD hypnose fokusere knivskarpt på problemet og dæmpe effekten af tvangstankerne, så de mister deres greb om en.

Prøv vores OCD hypnose i dag, og genvind kontrollen. Der er tilfredshedsgarenti og fri fragt. Læs mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken