Rygestop app - Hjælp til dit rygestop med gratis app

Med den populære rygestop app fra Mindly.dk har du altid en ekstra hjælp ved hånden, når du skal fastholde dit rygestop. Vores app er gratis, enkel og let at bruge, og så kan den hentes til både Apple- og Android-enheder.

Rygestop app - Hjælp til dit rygestop med gratis app

Rygestop app fra Mindly.dk

Der er mange udfordringer ved et rygestop, men med en rygestop app kan man minimere mange af dem, når de opstår. Den smarte rygestop app fra Mindly.dk er et vigtigt værktøj i kampen mod smøgerne, så du kan opnå et varigt rygestop.

Med vores rygestop app kan du altid lytte til den effektive hypnose, som guider dig mod et liv, hvor du ikke er underlagt smøgerne, men har styrken og viljen til at sige fra over for rygetrangen, når den melder sig.

Alle vi, der har skulle gennemgå et rygestop, ved, at lysten til at tage en smøg kan dukke op når som helst, og for mange er det svært ikke at falde i. Derfor er det en stor fordel, at man hurtigt og nemt kan åbne sin rygestop app, så den kan hjælpe med at dæmpe rygetrangen, når den opstår. På den måde risikerer man ikke at give efter og få et "nederlag".

Hvordan fungerer hypnosen og vores rygestop app?

Med Mindly.dk's rygestop app får du en hypnose, der er udviklet til at give dig både motivation og teknikker, så du kan vinde kampen mod smøgerne og tage kontrollen tilbage. Med hypnosen arbejder du med de tanker og mønstre, der fastholder dig i den skadelige rygevane.

Med vores rygestop app lærer du, hvordan du kan ændre et mønster, som du måske har været låst fast i gennem flere år, og evt. erstatte det med noget andet, som er langt mere konstruktivt end rygning - hvad dét så skal være, er helt op til dig, men muligheden får du med vores rygestop app.

Vores app mod rygestop gør processen mere smidig, end hvis du f.eks. skulle besøge en terapeut. Mindly.dk's rygestop app lader dig bruge hypnosen, lige når du har brug for det, hvilket i sidste ende gør dit rygestop langt mere effektivt, og det er oven i købet langt billigere end konventionelle hjælpemidler som nikotin-plaster og deslige.

Drop smøgerne med rygestop app

Kan jeg anvende jeres rygestop app?

Du skal ikke have nogen bestemte forudsætninger for at anvende vores rygestop app med hypnosen, men bare være afklaret med at NU vil du altså lave det rygestop. Med app'en fra Mindly.dk får du mere fleksibilitet i kampen for at blive ikke-ryger, da du kan lytte til hypnosen lige, når du vil. På den måde er du godt på vej mod et sundere og røgfrit liv med din helt egen personlige rygestop app, der altid er klar til at hjælpe dig med din rygetrang.

Er du i tvivl om, hvorvidt vores rygestop app er noget for dig, så kan du roligt teste programmet. Vi har nemlig tilfredshedsgaranti på hypnosen, så hvis du ikke er tilfreds, refunderer vi beløbet inden 14 dage.

Hvis du vil læse mere om programmet, kan du besøge siden om vores rygestop hypnose. Vores rygestop app kan hentes til både Apple eller Android herunder.

Apple Rygestop AppAndroid Rygestop App

Held og lykke med dit rygestop. Vi ved, at du kan klare det!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken