Rygestop app med hypnose

Alle ved, at rygning er en farlig vane, men derfor er det stadig umådeligt svært at stoppe. Herunder beskriver vi, hvordan en effektiv hypnose og en rygestop app kan hjælpe dig til et liv, der ikke er styret af smøgerne.

Rygestop app med hypnose

En rygestop app med hypnose er den bedste, moderne måde at overvinde smøgerne. Nikotinplastre og dampcigaretter har helt sikkert en virkning, men fælles for dem er, at de aldrig fjerner afhængigheden. De fjerner cigarettens skadelige stoffer, men afhængigheden lever stadig i bedste velgående, og dampcigaretter har desuden andre stadelige stoffer i sig.

Derfor bør det ikke komme som en overraskelse for dig, hvis du en dag løber tør for nikotinplastre og falder i igen. Der findes dog alternative metoder, hvormed du forholdsvis let kan slippe fri af nikotinens vold, og blandt disse er en rygestop app.

Rygestop app med hypnose

Hvorfor vælge en rygestopsprocedure med en lav succesrate, når du kan vælge en, der har en høj succesrate? De gængse rygestopsmetoder har en meget dårlig succesrate, hvilket hovedsageligt skyldes, at du som oftest ikke kommer ud af afhængigheden, men bare holder den i skak. Dette ændres med en rygestop app, der lader dig arbejde med selve afhængigheden og ikke kun symptomerne på denne.

De firmaer, der producerer nikotinplastre og deslige, er naturligvis er interesseret i at holde dig i en slags afhængighed, for så køber du stadig deres produkter, men det er derfor også et uholdbart rygestop, selvom man måske føler, at man gør fremskridt.

For at opnå et varigt rygestop må man normalt gå andre veje, f.eks. vha. en rygestop app med hypnose, der har vist sig at være yderst effektiv. Brug af lydbøger eller en rygestop app på ens telefon er langt mere effektivt til at fjerne selve afhængigheden.

Skod smøgerne med rygestop app

Dette skyldes, at man ved hjælp af en rygestop app med hypnose kan ændre sine tanker og følelser, så rygestoppet bliver nemmere at udføre. Følelsen af at du skal have en smøg bliver dæmpet, og du får derved lettere ved at stoppe. Samtidig kan effekten øges, hvis man benytter en rygestop app, så man altid kan dæmpe rygetrangen, når den opstår.

Rygestop hypnose er mere effektiv end de konventionelle metoder, og det er faktisk muligt at dæmpe sin afhængighed på kun en time. Skulle rygetrangen alligevel komme snigende, er en rygestop app som sagt en rigtig effektiv løsning, der giver et solidt fundament for rygestoppet.

Med en rygestop app vil din afhængighed heller ikke holdt kunstigt i live ved hjælp af diverse nikotinholdige alternativer til cigaretterne, men du får i stedet for muligheden for et vedvarende rygestop.

Hvor får man en rygestop app?

En rygestop app med hypnose er det ideelle valg, hvis du ønsker at kvitte cigaretterne. Hvad enten det er første gang, du forsøger at stoppe, eller du tidligere har været hele rygestops-repertoiret igennem uden held, så kan en rygestop app hjælpe dig til et liv uden cigaretter.

Mindly.dk's hypnose er en billigere og sundere løsning end de normale rygestop-produkter på markedet, og med den gratis app har du en fleksibel behandling for afhængigheden af smøgerne.

Herunder finder du links til den gratis app, så du hurtigt kan komme i gang med dit rygestop:

Apple rygestop appAndroid rygestop app

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken