Stop neglebidning - Sådan stoppes neglebidning

Der er mange måder at stoppe vanen med at bide negle. Det er helt sikkert en svær vane at bryde, men med en vis disciplin og kreativitet kan det gøres. Stop neglebidning med rådene herunder.

Stop neglebidning - Sådan stoppes neglebidning

Stop neglebidning med disse 5 råd

Slap af

Stress er en af de primære grunde til at folk bider negle. Ved at lære at spalle ordentligt af og få ro i kroppen, kan man generelt hjælpe med at reducere neglebidning. Prøv vejrtræknings-teknikker eller andre metoder til at reducere stress, og se om det har en indvirkning på vanen.

Pas dine negle

Nogle mennesker kan ikke lade være med at bide negle, fordi de forsøger at gøre deres negle pænere. Hvis dette er årsagen til problemet, så er gode vaner omkring pasning af neglene måske løsningen. Få en manicure et par gange om måneden og praktisér så gode pasnings-vaner resten af tiden, for at forhindre at småfejl på neglene fører til, at du begynder at bide negle igen.

Stop neglebidning ved at distrahere dig selv

Find noget, der distraherer fra trangen til at bide negle. Det betyder ikke noget, hvis det f.eks. er at kramme en bold, eller andre distraheringer, bare det hjælper.

Hvis du bruger et regskab, så sørg for, at det let at have med dig, og ikke er noget, der vil blive betragtet som upassende eller socialt uacceptabelt. Neglebidning anses som socialt uacceptabelt, så du bør ikke erstatte en sådan dårlig vane med en anden. Når du leder efter en passende distraktion til hjælpe med at stoppe din neglebidning, er dette en vigtig overvejelse.

Stop neglebidning og få flotte negle

Få det til at smage dårligt

Hvis smagen er ulækker, så vil trangen til at bide negle måske holde op helt af sig selv. Der findes mange produkter for at opnå denne smags-effekt. Den første du prøver virker måske ikke, men vær ikke bange for at prøve forskellige typer for at finde den, der virker bedst. Nogle mennesker hævder, at falske negle også er en god metode til at forhindre neglebidning, og de melder om stor succes ved at bruge dem til at beskytte deres egne negle.

Stop neglebidning med professionel hjælp i svære tilfælde

Hvis problemet er blevet så alvorligt, at det er en besættelse eller en tvangstanke, så er det vigtigt at søge professionel og kvalificeret hjælp til at håndtere det, før det bliver endnu værre.

Der er intet at skamme sig over, hvis det er den løsning, der skal til. Bare sørg for at få den hjælp, der er nødvendig.

Gør noget ved din neglebidning i dag! Prøv vores effektive hypnoterapi på lydbog - fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken