Selvværd med hypnose

Vidste du, at du kan få bedre selvværd med hypnose? Hypnose er en super effektiv metode til at opnå positive forandringer i dit liv, og kan let bruges til at opbygge et stærkt selvværd. Herunder vil vi beskrive, hvordan du kan styrke dit selvværd med hypnose.

Selvværd med hypnose

Hvad er selvværd?

Selvværd er vores indre følelse af eksistensberettigelse. Hvor meget vi er værd som person og individ i en social kontekst. Det sociale aspekt er vigtigt, for selvværdsfølelsen er målt op imod andre mennesker, så hvis andre mennesker ikke eksisterede, ville vi ikke have noget behov for selvværd.

Man kan bl.a. opbygge et stærkere selvværd med hypnose, og for mange kunne deres selvværd godt trænge til at blive stivet lidt af. Ikke fordi de nødvendigvis går og tænker dårligt om sig selv hele tiden, men vi har alle nogle punkter, hvor vi er usikre på os selv, ofte uberettiget, og der er ingen idé i at skulle gå og have det dårligt over sig selv.

For andre, og det er heldigvis fåtallet, er selværdet så lavt, at det påvirker deres hverdag og den måde de agerer i livet. De kan f.eks. tænke, at der ikke er nogen grund til at gøre sig umage med en bestemt opgave, for de ender jo alligevel med ikke at have gjort det særlig godt, selv hvis de forsøger. Så kan det virke bedre ikke at have forsøgt særlig godt, for så bliver man ikke skuffet over det dårlige resultat. Det er en meget skadelig måde at tænke på, men heldigvis kan man opbygge et stærkt og varigt selvværd med hypnose.

Kvinde har fået selvværd med hypnose

Hvordan opbygges et bedre selvværd med hypnose

 Vores selvværd er noget, der ligger dybt i os, i vores psyke eller underbevidsthed, om man vil. Hvis man har lavt selvværd, er det derfor svært at gøre noget ved det, for vi har jo ikke direkte adgang til det underbevidste, og slet ikke på en måde, hvor vi bare sådan uden videre kan bearbejde den som vi vil.

Derfor er hypnose en yderst effektiv metode til at opbygge et stærkere selvværd, for hypnose og hypnoterapi arbejder netop med det underbevidste, så man derigennem kan ændre på negative handle- og tankemønstre. Ved at drage fordel af en afslappet tilstand, hvor underbevidstheden er langt mere påvirkelig end normalt, kan man minimere forekomsten af særligt negative tanker og erstatte dem med positive tanker i stedet.

På samme måde virker det, når man vil højne sit selvværd med hypnose. Gennem hypnosen bliver der stillet skarpt på de negative tanker, man har om sig selv, så man kan bearbejde dem og til sidst fjerne dem helt. Som regel tager det ikke engang særlig længe, før man mærker en effekt, nogle gange kun en enkelt session, og den følelse af succes vil kun vokse med tiden.

Par har glæde af selvværd med hypnose

Har jeg brug for at styrke mit selvværd med hypnose?

De fleste der lider af dårligt selvværd ved det som regel godt selv, men der er faktisk nogle, for hvem det føles så normalt, at de ikke engang har skænket det en tanke, at der kunne være noget galt. Nedenstående er typiske tegn på lavt selvværd:

  • Føler sig ikke god nok
  • Bebrejder sig selv hele tiden
  • Tænker hele tiden på, hvad andre folk mon synes om en
  • Holder sig tilbage blandt nye mennesker
  • Ser ikke andre i øjnene

Hvis du kender til en eller flere af ovenstående punkter, vil du med al sandsynlighed have godt af at prøve en selvværd hypnose. At forbedre sit selvværd med hypnose på lydbog er en billig og effektiv løsning, og man kan anvendde lydbogen lige så ofte, man har brug for, uden at skulle betale mere, som det f.eks. er tilfældet, hvis man går til en hypnotisør.

Mand fik selvværd med hypnose

Hvordan bruger jeg lydbogen om selvværd med hypnose?

Præcis hvor meget du har brug for at høre lydbogen, er svært at sige på forhånd. Det er lettest for en selv at vurdere, hvad der er bedst, men de første 7-14 dage bør man lytte en gang om dagen. Når  man mærker effekten, vil man da lettere kunne variere sessionerne efter lyst og behov.

Når man bruger en selvværd hypnose er det bedst at være uforstyrret, så find et sted, hvor du kan være i fred og ved, at du ikke bliver forstyrret i den tid hypnosen varer. Sæt evt. din telefon på lydløs, sluk TV'et, hvis det er tændt og find et behageligt sted at sidde eller ligge.

Derefter skal du bare være afslappet og åben for, hvad der bliver fortalt på lydbogen, resten af arbejdet bliver gjort af den pågældende selvværd hypnose, og med tiden vil du have støbt et stærkt fundament til at bære dit selvværd, så du ikke længere skal nøjes med at føle dig som et andenrangs-menneske. Det er der ingen, der er - selv hvis de nogle gange føler det på den måde.

Kvinde lytter til selvværd med hypnose

For mere information om selvværd, kan du læse vores tre-delte temaserie her.

Gør noget ved selvværdet i dag, og opbyg et stærkt og varigt selvværd med hypnose. Klik her for tilfredshedsgarenti.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til at forbedre dit selvværd, nyheder og tilbud på email

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken