Slank med hypnose - hvordan?

Går du med et ønske om at smide nogle kilo, er sidebenene blevet usynlige med årene, er du svært overvægtig og synes du, det virker helt uoverskueligt, med endnu en slankekur i pulverform, eller endnu en diæt, hvor du hele tiden skal tælle kalorier og finde målebåndet frem, så er der gode nyheder til dig. Nu kan man blive slank ved hypnose. Ja, det lyder lidt for godt til at være sandt, men det er faktisk en realitet. I Spanien har man brugt denne behandlingsmetode i flere år med gode resultater.

Slank med hypnose - hvordan?

Hvordan gør man?

Man lægger patienten i hypnose på samme måde, som man normalt gør. Under hypnosen får patienten så at vide, at vedkommende ikke længere kan spise store portioner mad, men kun flere små måltider hen ad dagen. Denne information sætter sig i underbevidstheden, så næste gang du spiser, vil du kun spise den mængde, du rent faktisk har brug for.

På den måde kan du blive slank med hypnose, uden at skulle tilbage til de gamle, meget lange og trættende slankekure, hvoraf de fleste kure mislykkedes. Med denne tro, via behandlingen med hypnose, hvor du kun kan spise små portioner mad, er vejen til naturligt at slanke sig, lagt for dig, og du vil hurtigt og nærmest automatisk tabe dig, uden egentlig at føle det som en slankekur eller en psykisk belastning.

På de professionelle klinikker får du, under din hypnose-behandling, det man kalder en gastric mind banding, hvilket betyder, at du har en oplevelse af, at have fået opereret mavesækken lille, det der også hedder en gastric bypass, så din underbevidsthed tror, du har fået lavet et rigtigt kirugisk indgreb.

Det er dog ikke nødvendigt med ophold på dyre klinikker. Lydbøger med hypnoterapi har vist sig lige så effektivt, og koster mange gange mindre. De er derfor den mest praktiske løsning, hvis du vil prøve slankekur med hypnose.

Er det noget for mig?

Hvis du har gået med tanker om at få lavet en fedtsugning eller vil spørge din læge, om du har mulighed for en fedmeoperation, skulle du måske overveje at prøve at slanke dig med hypnose, inden du undergår et større indgreb på din krop.

Slankekur med hypnose kan hjælpe alle, der ønsker at tabe sig, uanset hvor meget det handler om. Mange har gjort det før dig, og du kan også klare det - du skal bare have den rette vejledning. Det får du med vores programmer om slankekur med hypnose.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken