Slankekur med hypnose - Bliv slank og få mere energi

Slankekur med hypnose er et nyt fænomen, der er opstået indenfor de seneste år.Hele tanken bag vægttab med hypnose er baseret på den menneskelige psyke, og baggrunden for din overvægt. Kroppen eller sindet opbygger ofte nogle rutiner eller forsvarsmekanismer i underbevidstheden, der kan få dig til at spise usunde ting i store mængder, uden du egentlig har lysten til det. Det er blot underbevidstheden, der fortæller kroppen, at denne type fødevarer vil gøre dig glad, som de tidligere har gjort, og derved opstår lysten, som hypnose til slankekur har til formål at fjerne.

Slankekur med hypnose - Bliv slank og få mere energi

Hypnose og vægttab kan derfor hænge meget tæt sammen, da formålet med hypnose til slankekur er at gå ind og påvirke de mekanismer i din underbevidsthed og ændre dem.

En slankekur handler ikke om at spise lidt eller sulte sig. Det handler om at finde en ny levevis, få mere velvære i hverdagen, og derved tabe kilo. Dette er noget, du kan opnå ved hjælp af en slankekur med hypnose.

Hvad handler slankekur med hypnose om?

Slankekur med hypnose handler derfor om at få dig til at nyde den sunde mad, og associere en sund livstil med noget behageligt. Du kender formentligt følelsen af at høre en sang og tænke på en helt specielt begivenhed eller føle en helt specielt følelse. Årsagen til denne association via sangen eller melodien skyldes din underbevidsthed, og hvilke stærke følelser du har følt i forbindelse med sangen eller melodien tidligere. Det er lidt det samme princip med hypnose til slankekur, der går ind og påvirke disse associationer og skaber positive association til sund mad og fjerner din lyst til det usunde.

Vægttab med hypnose kan derfor samle din slankekur op, hvor andre har fejlet, og give dig nye muligheder. Mange mennesker føler, at de har prøvet alt for at tabe vægt, men at det simpelthen ikke kan lade sig gøre. Denne fiasko skyldes ofte underbevidstheden, og det er derfor nødvendigt at påvirke denne, før du begynder at tabe kilo ved hjælp af hypnose til slankekur.

Vægttab med hypnose – giver velvære og mere energi

Slankekur med hypnose opnår de gode resultater gennem en lydfil, som du hører 1 gang om dagen i 30 dage. Ved at lytte til cd’en i uforstyrrede og rolige omgivelser 1 gang om dagen i 30 dage opnår du et resultat, der giver dig mere velvære i hverdagen, og en kombination af hypnose og vægttab. Du vil føle mere energi, og lysten til søde sager forsvinder. Det er derfor ikke en slags hypnose, der vil få dig til at væmmes ved søde sager, men blot fjerne din lyst til disse. Slankekur med hypnose er derfor ikke en form for antabus, men en ændring af din levevis, mod det sundere alternativ.

Du kan lidt sammenligne effekten af hypnose til slankekur med effekten af en tur i træningscentret. Her oplever du ikke nævneværdige resultater ved blot en træning, men efter nogle gange, vil du begynde at mærke resultaterne. Vægttab med hypnose er derfor helt klart en slankekurs-metode, du bør overveje meget kraftigt, hvis du føler for at ændre din adfærd mod det sundere.

Som en lille sidegevinst ved slankekur med hypnose kan nævnes den behagelige afslapning, du giver dig selv og din krop, når du lytter til cd’en. Denne form for afslapning giver dig mere energi, og gør dig ofte mere frisk – altså næsten de samme resultater som opnås via meditation. Hypnose til slankekur er derfor uden tvivl en metode, der virker, og sammenhængen mellem hypnose og vægttab, kan der ikke sås tvivl om.

Læs mere her om Slankekur med hypnose.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken