Slankekur med hypnose

Vil man på slankekur og har prøvet de fleste slags slankekure der findes, er det måske en ide at bruge en slankekur med hypnose. For med slankekur med hypnose, kan man ofte nemmere holde sin slankekur og bevare og øge sit vægttab, alt efter hvor meget du ønsker at tabe. Mange har nemlig succes med slankekur med hypnose, da det giver en hel anden virkning en traditionelle slankekure, som ofte ikke holder eller man ikke kan gennemføre den af en eller flere årsager.

Slankekur med hypnose

Derfor kan en slankekur med hypnose ofte bedre betale sig, da de har et meget højere succes-rate end andre former for slankekure. En slankekur med hypnose, er ikke som andre former for slankekure, da man netop bruger hypnose for at få en til at tabe sig, hvadenten det handler om få eller mange kilo.

Da netop hypnose kan få mange folk til at gøre noget, de egentlig ikke ville have gjort er en slankekur med hypnose dermed meget effektiv. Dog virker slankekur med hypnose ikkeens på alle, da hypnose generelt virker forskelligt fra person til person. Nogle personer skal derfor bruge længere tid, for at opnå den samme effekt, men det er stadig det hele værd, når man står på den anden side, og ser forandringen i spejlet.

Hvordan fungerer en slankekur med hypnose

Det med hypnose virker ved, at man får en person til at opføre sig på en bestemt måde, når de kommer ud for forskellige oplevelser. Så på den måde, kan man få en person til at opføre sig anderledes i de spisesituationer end før, eller andre situationer der gør, at personen ikke kan tabe sig. Mange mennesker prøver at opnå et vægttab, og en del har prøvet en masse forskellige slankekure, men ikke ret mange har prøvet slankekur med hypnose, hvilket er en skam. Med hypnose kan du blokere og fjerne de tanker, der før fik dig til at spise meget eller usundt, og dermed også undgå de faktorer, der måske har fået dig til at bryde en slankekur tidligere, fordi du ikke kunne kontrollere dine tanker.

Høj success-rate og nemt at gå til

For netop slankekur med hypnose har generelt en høj succes-rate, så mange opnår faktisk at tabe sig med denne form for slankekur, hvis de giver det en chance. Hvis du er en af dem, der er sværere at hypnotisere, skal du ikke tabe modet, fordi det måske tager lidt længere for dig end for folk, der let hypnotiseres. Du skal nok klare det!

Det er vigtigt at huske på, at hypnose ikke kan ændre noget, du ikke selv ønsker at ændre. Du kan f.eks. ikke blive hypnotiseret til at slå en anden ihjel, medmindre du virkelig ønsker det. Men fordi du grundlæggende ønsker at tabe dig, kan hypnosen være et kraftfuldt redskab, der hjælper dig med at åbne de ellers lukkede døre i din underbevidsthed, så du får styrken og ressourcerne til at tabe dig. Prøv det i dag, og se dig ikke tilbage!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken