Sådan kan du styrke dit selvværd

Uden dit selvværd er du ingenting. Du bygger dit sociale liv, din karriere og alt, hvad du foretager dig, op omkring dit selvværd. Selvværd er din tro på, at du er god nok og værdifuld som individ, men nogle gange kan vores selvværd lide et knæk. Vi beskriver herunder, hvad man kan gøre, hvis man har problemer med sit selvværd, og har brug for støtte til at bygge det op igen

Sådan kan du styrke dit selvværd

Store omvæltninger i dit liv kan sende dit selvværd helt ned i kulkælderen, hvorefter det kan være en stor udfordring at få sit selvværd op på det normale niveau igen. Hvis man har gået i en længere periode med selvværdet i bund, bør man søge hjælp. Der findes mange tilbud, hvor nogle er yderst effektive

Hvordan ved jeg, om mit selvværd er lavt?

Hvornår har du sidst tænkt en positiv tanke om dig selv? Kan du ikke huske, hvornår vendinger som ”hold kæft, hvor er jeg god” og ”godt klaret” har rumsteret i din bevidsthed? Hvis du udelukkende har negative tanker om dig selv, er det fordi dit selvværd er lavt.

Et lavt selvværd kan resultere i mange negative ting, da negative tanker leder til nye negative tanker, hvilket i værste fald kan ende med depression. Derfor bør du ikke lade dit selvværd være lavt i en længere periode, men derimod tage hånd om situationen og give dit selvværd et skub i den rigtige retning.

Dette kræver nogle tit nogle redskaber, da det kan være svært uden videre selv at højne sit selvværd, men det kan sagtens klares med den rette støtte.

Mand med stærkt selvværd

Forhøj dit selvværd

Din livskvalitet afhænger af dit selvværd. For at genfinde følelsen af, at du har værdi og genoprette dit selvværd, kan du gøre brug af en yderst effektiv metode, der tager hånd om dit problem og hjælper dig op på hesten igen.

Det at have lavt selvværd er ofte tabubelagt, da det kan opfattes som et svaghedstegn, og derfor sætter mange mennesker pris på, at de selv kan sidde i ro og mag og arbejde med deres problem derhjemme, hvor ingen andre kan se, hvad der foregår.

En personlig lydbog, der er særligt designet til at opbygge selvværd hos den enkelte er derfor en super god løsning. Mindly.dk tilbyder Malte Langes effektive lydbog ”Selvværd med hypnose – lær at værdsætte dig selv”, hvor du ved hjælp af hypnose genopbygger dit selvværd.

Størstedelen af dette foregår automatisk, da din hjerne reagerer på de positive suggestioner, som du modtager igennem hypnosen. Du kan finde information om lydbogen ved at besøge siden selvværd med hypnose.

Kvinde med stærkt selvværd

Gennem hypnosen lærer du dig selv at omprogrammere de negative tanker til at fokusere på dine positive egenskaber, så dit selvværd styrkes og genopbygges via dine egne automatiske tanker. Og hvis du tænker "Jeg har ingen positive egenskaber at fokusere på", så er svaret; "Jo, du har!", for det har vi alle sammen.

Med et lavt selvværd er de positive egenskaber bare meget svære at se, men når du først får genopbygget et stærkt selvværd, vil du igen kunne anerkende dem, og samtidig vil de positive tanker give en selvforstærkende effekt, som sikrer at dit selvværd forbliver stærkt fremover. Man vil altid stå stærkere, når man rejser sig efter at have været nede.

Styrk dit selvværd med vores effektive lydbog - gratis fragt og fuld tilfredshedsgarenti!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til at forbedre dit selvværd, nyheder og tilbud på email

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken