Få en sundere livsstil med yoga

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at tilføje yoga til din daglige motionsrutine. Udover den øgede fleksibilitet og blodcirkulation, som yoga kan give dig, er det også en god øvelse, hvis du har problemer med ledene og gigt.

Få en sundere livsstil med yoga

Da yoga er lav effekt, hvis du starter fra første base hvad dit fitnessniveau angår, kan du opleve, at det, hvis du starter med en yoga-DVD for begyndere, er lettere at holde sig til den, end en høj effekt aerobic-rutine. At finde en fantastisk yoga-DVD afhænger af dit niveau af ekspertise og dit fitnessniveau.

Her er nogle ideer til at finde en yoga-DVD, der kan hjælpe dig med at få det mest mulige ud af din Yoga rutine.

Yoga for begyndere

Lad os starte med begyndere. Hvis du aldrig har lavet yoga før, er det helt sikker bedst at starte med det letteste niveau, og arbejde dig op. Præcision er nøglen til at gøre yoga korrekt og sikkert mere end mange andre træningsrutiner, så start med en yoga-DVD, der lærer dig en rutine, som du kan udføre i din kondition.

Yoga på et højere niveau

Hvis du har erfaring med at lave yoga, skal du ikke være bange for at forsøge at øge din udholdenhed ved at finde en yoga-DVD på et mellemliggende eller avanceret niveau. Hvis du tager din rutine op et hak, så sørg for at lytte til din krop. Du skal føle en brænden i dine muskler, men ikke voldsom smerte. Så hvis du har besluttet at tage det op et hak, skal du ikke gøre noget, der kan føre til alvorlige led- eller muskelskader. Lad din krop fortælle dig, når en strækning er lang nok. Du er stadig nødt til at arbejde dig op langsomt og støt.

Ekspert-yoga

Og for jer yoga-eksperter derude, kan I finde de mest solgte yoga-dvd'er på markedet gennem sites som mindly.dk. Bemærk, at ikke al yoga er ens. Når du har fundet dit fitnessniveau og niveau af ekspertise, vil du opdage, at der er en række forskellige typer yoga-stilarter at vælge imellem. Der er yoga dvd'er, der fokuserer på at trække vejret og strække, mens andre fokuserer på at styrke din kerne gennem statisk spænding.

Yoga som åndelig og kulturel indsigt

Du kan også overveje at købe en yoga-DVD, fordi du er interesseret i de kulturelle og åndelige aspekter af yoga-undervisning. Du kan finde en yoga-DVD, der forklarer bevægelserne i din rutine, som de vedrører hinduistisk og yoga praksis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken