Flyskræk - Syv gode råd mod flyskræk

Der er mange forskellige måder at få hjælp til flyskræk på, og her på Mindly.dk har vi en lydbog, som vi anbefaler. Den kan hjælpe dig med at komme af med flyskræk på kun 30 minutter!

Flyskræk - Syv gode råd mod flyskræk

Lydbogen giver dig hjælp til flyskræk, så får du mere kontrol over dig selv, og bliver udstyret med en række forskellige teknikker, som kan give en rolig og behagelig flyvetur uden flyskræk. Hypnoterapi er en af de mest effektive metoder til at overvinde flyskræk, og har hjulpet mange verden over.

Kort sagt om flyskræk

Cirka en ud af ti danskere har flyskræk, hvilket typisk bliver skabt af medierne – Statistisk set skal man dog flyve dagligt i 25.000 år før man vil opleve et flystyrt!

Folk oplever flyskræk på forskellige måder, da nogle er mere bange end andre, og den angst, man føler, er baseret på forskellige ting. Typisk er folk bange for at flyve, fordi de tror, flyet vil falde ned, mens det at give slip i uvante omgivelser også er typisk kendt.

Det er klart, at man kan blive nervøs, da man ikke selv har kontrol over noget i et fly, men heldigvis er dem som sidder i cockpittet bedre til at flyve flyet end dig - og de har tilmed gennemgået en ekstremt svær uddannelse for at kvalificere sig som piloter.

Overvind din flyskræk

Syv gode råd som kan hjælpe dig af med flyskræk

  • Søg viden om flyvningen – Der er mange, som er bange for at flyve, da de tror flyet kan falde ned. Det er dog ikke dette, du bør frygte. Hvis du kendte til flyets evner i luften og læste op på, hvordan flyet fungerer, så bliver man hurtig opmærksom på, at det nok nærmere er køreturen til lufthavnen, man bør frygte.
  • Erkend åbent, at du er bange – Man kommer ikke langt ved at skjule sin frygt, og derfor bør du fortælle folk, du kender, at du har flyskræk. Er det meget slemt bør du også fortælle det til personalet, så de kan hjælpe dig med at få en god tur.
  • Tag hjemmefra til lufthavnen i god tid – Sørg for, at du ikke bliver stresset på turen til lufthavnen, og at du i lufthavnen har holdt et lavt stressniveau. Det virker dæmpende på flyskræk og kan gøre turen lange mere behagelig.
  • Forestil dig din rejse inde i hovedet. Du har måske allerede drømt om din rejse, inden den går i gang, og sådan kan du også prøve at visualisere det, mens du er vågen. Forestil dig f.eks. hvordan flyvningen er gået let og elegant, og hvordan du stiger af flyet, glad og selvsikker. Visualisering er en effektiv hjælp til flyskræk, så prøv at øve det, indtil scenariet står virkelig klart frem i dit sind.
  • Åndedrætsøvelser. Sørg for, at du kan styre dit åndedræt, og du finder en god måde at afspænde på. Flyskræk forstærkes af et hurtigt og nervæst åndedræt, så hold det så vidt muligt i ro.
  • Drik ikke alkohol før eller under turen.
  • Sørg for at holde dig beskæftiget under hele turen – Læs en bog, avis eller andet.

Sidst, men ikke mindst, kan det fortælles, at alle flyselskaber i Europa skal lave op til en specielt høj standard, og EU-kommissionen sikrer, at de usikre flyselskaber ikke må flyve i Europa.

Skulle ovenstående ikke være nok til at berolige dig, og er du stadig bange for at flyve, så kan du prøve vores flyskræk kursus som lydbog. Den kan du desuden også have med på flyet, så du under hele flyveturen har en tro ven med, som hjælper dig igennem.

Vi har i øvrigt tilfredshedsgaranti på produktet, hvilket du kan læse mere om på siden. Er du ikke tilfreds efter 14 dage, får du pengene tilbage.

Prøv vores program mod flyskræk - 100% tilfreds eller pengene retur. Billigt og effektivt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken