Tips til at blive mere udadvendt

Generthed er en sindstilstand. Der er altid grunde til at en person kan være indadvendt, men det kræver ikke meget at overvinde det. Det er ikke negativt at være indadvendt eller genert til tider, men altid at være genert er bestemt ikke sjovt. For at blive mere udadvendt eller en smule mere åben, end du er nu, bliver du simpelthen nødt til at kaste dine hæmninger af dig, flytte dit fokus fra det, du synes, er en mangel hos dig, og se på alt det andet, der trækker din opmærksomhed eller interesserer dig.

Tips til at blive mere udadvendt

Her er nogle hurtige tips til at blive mere udadvendt, som hver især er enkle nok til, at du kan øve dig på dem og gøre brug af dem.

Det er i orden, hvis du ikke ved det hele

Mange mennesker er indadvendte, fordi de frygter at blive udfordret eller kritiseret offentligt. Selvom meget intelligente og vidende mennesker også kan være generte, er det stadig typisk dem, der ikke er ret sikre på sig selv. Det er helt okay ikke at være opmærksom på alt, hvad der bliver talt om. Du behøver ikke at være et kreativt geni eller kende alle de nyeste mode trends, som din omgangskreds taler om. Du behøver ikke at være forelsket i den sanger, dine venner er helt tossed med, og du kan have en helt anden smag. Disse er meget naturlige menneskelige egenskaber, og karakteristika bør være forskellige. Du skal falde til ro, og du skal begynde at være nysgerrig.

Hvis der er noget, du ikke ved, er det okay at spørge. Du kan altid prøve at finde ud af mere om noget, der gør dig nysgerrig. Du bør ikke mure dig inde i dig selv, når du ikke er komfortabel.

Vær den, der starter konversationen

De fleste introverte mennesker svarer eller reagerer simpelthen på, hvad andre siger. Det er sjældent dem, der starter samtalen. En enkel måde at blive mere udadvendt på, er at begynde at øve sig i, hvordan man starter en samtale. Du kan nemt bestemme dig for, eller vælge et bestemt emne og begynde at tale om det. Efterhånden som andre reagerer, og du styrer samtalen, vil du blive mere og mere udadvendt.

Øv dig i at tale foran et publikum

Der er ikke noget alternativ til at øve sig i at tale foran et publikum. For at gøre dette, bliver du ikke bare nødt til at begynde at tale, når andre er til stede, men du er nødt til at arbejde på dine manerer. Du skal se folk i øjnene, når du taler til dem, eller når de taler til dig. Du skal have en positiv kropsholdning, uanset om du står eller sidder, går eller læner dig tilbage i en sofa. Disse små ændringer vil hjælpe dig meget, når det gælder at overvinde din generthed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken