Tips til at lære pilates fra en DVD

Pilates er en af de bedste former for øvelser, du kan tilmelde dig. Deltagelse i pilates kan være krævende og kan også blive en økonomisk byrde. At lære pilates derhjemme fra en DVD er et meget bedre alternativ. Da du ikke vil have nogen professionel hjælp eller noget specielt sted til at gøre pilates derhjemme, er du nødt til at følge disse tips for at lære det ordentligt og også gøre øvelserne, som de er beregnet til at gøres.

Tips til at lære pilates fra en DVD

Vælg den rigtige DVD og udstyr

Der findes mange DVD'er og bøger om pilates. Mens Stott Pilates har opfundet Pilates, har der været mange instruktører siden, og i dag kan du ikke rigtig tjekke, om nogen er en protegé af Stott Pilates, eller har været en fortaler for pilates, som Stott havde designet det. Pilates har udviklet sig med tiden. Udstyr har ændret sig, instruktionen har ændret sig, og mange af stillingerne og øvelserne har udviklet sig efter instruktørens design. Du er nødt til at vælge en DVD, der er produceret af en berømt pilates instruktør. Da DVDer er en engangsinvestering, skal du vælge den bedste. Gør lidt hjemmearbejde og tjek forfatternes profiler for at vide med sikkerhed, om du kan stole på vedkommende, eller på forfatterne, hvis der er flere end en.

Du vil blive nødt til at købe noget udstyr. Det vil afhænge af den DVD, du køber, og derfor skal du læse anmeldelser af DVDerne, før du køber en, så du ved, at du ikke behøver at bruge uendelige summer på udstyr og andet tilbehør. Du skal også undersøge hvilken type udstyr, der skal bruges, da ikke alt udstyr er af samme kvalitet.

Skab det perfekte træningssted

Du kan ikke gøre pilates hvor som helst du vil. Du har brug for god nok plads til, at du mageligt kan gøre øvelserne. Vælg et rum, hvor to personer mageligt kan svinge benene og armene uden at ramme nogen genstande eller uden at bekymre sig om væggen eller møbler. Et rektangulært eller ovalt rum, der har dimensioner, der er det dobbelte af din højde, ville være ideelt. Den plads eller det sted, du vælger, skal være behageligt for dig. Det burde have tilstrækkelig ventilation og temperaturen bør ikke være ubehagelig for dig. Du bør også vælge et privat sted, hvis dette er komfortabelt for dig.

Udsøg lidt venlig hjælp

I begyndelsen vil du ikke være i stand til at gøre øvelserne korrekt. Selv hvis du gør det, bør der være nogen til at fortælle dig, at det der siges på DVD'en, strengt skal overholdes. Inviter en ven over eller bed om hjælp fra et familiemedlem, så vil du også have det sjovere, når du har selskab.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken