Tips til at reducere din rygetrang

Det er let nok at indse, at man bør holde op med at ryge. Enhver ryger vil vide, at det ikke kun er svært, men meget svært, at holde op med at ryge. Folk, der har røget i mange år, vil næsten altid mislykkes i deres forsæt til at holde op med at ryge. Mange rygere holder op med at ryge i et stykke tid, blot for at genoptage det efter et par dage, uger eller endda måneder. Rygning er verdens mest almindelige afhængighed, og hvis du ønsker at holde op med at ryge, bør du gøre en alvorlige indsats.

Tips til at reducere din rygetrang

Der kan være hundredvis af tips til at reducere din rygetrang, men det du har brug for, er den strategi ud af de mange, der vil virke for dig. For at holde op med at ryge, er det, du har brug for, at forebygge, afværge eller reducere trangen til at tage en smøg. Her er 3 tips til at reducere din trang til at ryge.

Skift til elektroniske cigaretter

Det er meget svært at holde op med at ryge eller at reducere din rygetrang, hvis du har røget hver dag i mange år. Det, du straks bør gøre, er at skifte til elektroniske cigaretter. Dette vil hjælpe dig på to måder. For det første vil du være i stand til at holde op med at ryge almindelige cigaretter, og det vil være sundt. Elektroniske cigaretter har ikke engang 1% af de farlige virkninger, som tobakscigaretter har. For det andet er det lettere at holde op med at ryge elektroniske cigaretter end traditionelle tobakscigaretter.

Find en distraktion, når trangen kommer over dig

Du vil få rygetrang på bestemte tidspunkter af dagen og i visse situationer. Disse tider og situationer er i reglen dem, der er forbundet med, når du almindeligvis ryger. For eksempel, hvis du har for vane at ryge efter et måltid, så hver gang du indtager et måltid, vil du få rygetrang. Find en distraktion, når trangen kommer over dig, og du vil være i stand til at holde op med at ryge. Trangen varer ikke længe, og hvis du kan komme igennem de få minutter uden at række ud efter en smøg, kan du holde op med at ryge.

Hav et mål, der kræver, at du holder op med at ryge

Mange mennesker har helbredsproblemer og er nødt til at holde op med at ryge, da de ikke har noget valg. Mens det ikke er en sund eller ønskelig situation at være i, kan du dog sagtens tage en side ud af denne bog. Hav et mål, der ikke er direkte forbundet med at ryge eller ikke ryge, men hvis du holder op med at ryge, kan du nå målet. Målet kan være en vis fysik eller figur, at forsøge at jogge en vis afstand inden for en bestemt tid, eller noget, der vil motivere dig til at holde op med at ryge og til at overvinde din trang. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken