Vægttab med hypnose virker!

Der har været meget diskussion omkring vægttab med hypnose, og det er umuligt at overbevise alle, men her slår vi et slag for vægttab med hypnose, og siger "Det virker!" Virkningen ved vægttab med hypnose er dokumenteret, og vi gennemgår herunder hvordan hypnosen virker, samt hvad du kan forvente, når du bruger den.

Vægttab med hypnose virker!

Dokumenteret virkning ved vægttab med hypnose

Helt kort; vægttab med hypnose virker! Det er let at forstå, hvis folk er skeptiske, for det kunne sagtens lyse som noget humbug, men den er imidlertid god nok. Hypnose er i det hele taget en yderst effektiv behandlingsmetode for en lang række problemer, deriblandt vægttab.

For at efterprøve påstanden om, at hypnose mod vægttab virker, arrengerede DR i programmet Kontant en test, der skulle vise, om det nu også kunne passe. Resultatet blev, at det rent faktisk var en hjælp til dem, der ønsker at tabe sig, hvilket ikke er en overraskelse for dem, der har arbejdet med hypnose eller er bekendt med det, men for mange andre har det været en øjenåbner af rang. Hypnose er ikke et eller andet hokus pokus eller fup, men en effektiv metode til at forbedre sit liv.

Vægttab med hypnose og sund mad

Hvordan fungerer vægttab med hypnose?

Hypnose er en form for terapi, hvor man kan ændre uønskede tanke- og handlemønstre til noget bedre. Det sker ved at arbejde med underbevidstheden, som er fundamentet for vores tanker og handlinger. Under hypnose er man i en afslappet eller trance-lignende tilstand, hvor "adgangen" til det underbevidste er mere direkte end ved andre former for terapi.

Gennem hypnosen bliver det muligt at tage fat om et bestemt emne, man ønsker behandlet, og bearbejde det, så man opnår en mere positiv effekt på det pågældende område. Det er også muligt at bruge hypnose, hvis man ønsker at tabe sig, og med hypnosen bliver det meget lettere at smide de overflødige kilo.

Man skal dog ikke tro, at hypnosen i sig selv får fedtet til at forsvinde. Til gengæld hjælper den dig til at træffe de rigtige beslutninger på tidspunkter, hvor du normalt ville gøre noget andet.

Bliv slank via vægttab med hypnose

For mange er deres selvkontrol et problem, når det kommer til at tabe sig. Man tager lige en portion mere, selvom man ikke har brug for den, man tager lige et stykke kage mere, man kommer ikke lige hen at træne, man får ikke lige lavet noget sundt at spise, man skal lige have noget slik til filmen osv.

Ved hjælp af hypnosen kan man ændre de tanker, som gør, at man ikke træffer de rigtige beslutninger og f.eks. ikke tager det ekstra at spise, når der ikke er nogen grund til det. Bare ved at skippe den sidste portion aftensmad, vil de fleste spise omkring 400-500 kalorier mindre - om dagen!

Med hypnosen kan du ændre den måde du tænker på, så du ikke længere spiser unødigt og opbygger en større gejst omkring det at tabe sig. Hypnose er med andre ord det perfekte supplement til folk, der ønsker at opnå et varigt og naturligt vægttab.

Spis sundere med vægttab med hypnose

Er vægttab med hypnose dyrt?

Det kan det let blive, hvis man går til en hypnotisør og skal betale for hver session. Der er dog en lettere og billigere måde at opnå fordelene ved hypnose og få et varigt vægttab.

Med hypnose på lydbog har man altid en terapeut med sig, som man kan lytte til, lige når det er nødvendigt med det ekstra boost. Det er en meget mere smidig og billig løsning end at skulle gå til hypnotisør med jævne mellemrum, og hypnosen bliver ikke mindre effektiv af at blive afspillet fra f.eks. en CD, tværtimod har man mulighed for at lytte så meget, man har brug for.

Læs emre om vores program til vægttab med hypnose her.

Kom i gang med at smide de ekstra kilo i dag - Prøv vægttab med hypnose på lydbog. Tilfredshedsgarenti og fri fragt!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken