Yoga retreat

Der findes mange årsager til at overveje et yoga-retreat. Den primære er selvfølgelig, at du lærer at udøve yoga i en forlænget og intensiv periode. En anden årsag kan være at komme væk fra hverdagens travlhed, og at få ladet batterierne op. Lader man stemningen opsluge én, og slipper man tankerne, vender man tilbage som en helt ny person efter et yoga-retreat.

Yoga retreat

Her er verdens 5 bedste steder, hvor du kan komme på yoga-retreat.

Spanien, Alicante

Alicante er blevet kåret af WHO som havende verdens sundeste klima. Dette, blandet med den smukke natur og de omgivelser, gør Alicante til en enestående yoga-oplevelse. De fleste af de større steder for yoga-retreat tilbyder yoga både morgen og aften.

Bozeman Montana, USA

Omgivet af de smukke bjerge i Montana ligger der et smukt all-inklusiv yoga center velegnet for alle yoga-udøvere, uanset om du er nybegynder eller øvet. Der er healing, ridning, western tema og mange andre muligheder. Eneste betingelse er, at du er kvinde, da mænd ingen adgang har.

Clermont La Grausse, Frankrig

Dette yoga retreat er ikke beliggende i et unikt smukt område, eller tilbyder helse og all-inklusiv. Her får du til gengæld muligheden for bliver oplært i yoga-teknikker af en af verdens førende yoga-instruktører. Du kommer til at sove i et smukt palæ fra det 18 århundrede.

Paradise Island, Nassau, Bahamas

Hvis du virkelig vil oplade dine chakras, og er seriøs omkring din yoga-træning er Sivananda Ashram Yoga Retreat stedet for dig. Her er der kælet for alle detaljer. Du har muligheden for at deltage i morgen-meditation hvor du mediterer i daggryet. Dette bliver efterfulgt af te og yoga frem til vegetar-morgenmad klokken 10. Eftermiddagene er ligeledes skemalagte, og her får du muligheden for at udøve Karma-yoga, hvorefter du får nogle pligter inden der er vegetar-aftensmad. Dette resort et besøg værd, og giver en unik ro i sjælen.

Golden Bay, South Island , NEW ZEALAND

Anahata Yoga Retreat er beliggende I New Zealand. Dette yoga center ligger I den smukke natur med bjerge, skov og søer tæt på. Du kan udøve Hatha, Raja, Karma, Jnana, Mantra samt Bhakti-yoga i dette smukke resort. Du kan udøve yogaen på hold eller med individuel træning. Indkvarteringsmulighederne inkluderer sovesal, telt, private værelser, og hvis du virkelig vil have ro i sjælen, eget hus.

Disse 5 yoga steder er alle sammen en oplagt mulighed for at komme (langt) væk og få genopladet batterierne. Dette kan selvfølgelig også gøres i Danmark. Uanset om det er i Danmark eller udlandet kan et yoga-retreat altid anbefales. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken