Babyrytmik - vi danser, synger og lærer at bruge kroppen

Babyrytmik - vi danser, synger og lærer at bruge kroppen

Inspiration til småbørnsforældre om hvordan man bruger musik og bevægelse, sammen med sine børn: "Vi danser, synger og lærer at bruge kroppen". Babyrytmik er en spændende DVD med musik og bevægelse.

Få dit barn til at danse, synge og lære at bruge kroppen

Sammen med Familieskolen og Jacqueline Acda kan du træne dit barn til at lære at gå og lære at bruge sin krop. Musik og dans skaber glæde og udvikling.

Beskrivelse af Babyrytmik

"Denne DVD er skabt med ønsket om at inspirere småbørnsforældre til at lave musik og bevægelse med deres lille barn.

Barnet gennemgår en fantastisk udvikling fra at være nyfødt til at komme op at stå. Igennem sit første leveår skal det lille barn kæmpe sig frem fra den liggende stilling til at kunne være oprejst. Det kræver meget af barnet, meget skal styrkes og udvikles, både fysisk og psykisk.

Det er her musik og bevægelse kommer ind i billedet. Igennem sang og musik støtter vi barnet i dets udvikling. Barnet lærer så at sige gennem sin krop.
Musik ligger meget naturligt til børnene. Det er tydeligt at se at barnets opmærksomhed vækkes og barnet begynder at reagere på musikken med sin krop som f.eks. at rokke eller ”at slå takten” med armen og lign.

Jeg håber at denne DVD er med til at få musik og bevægelse ind i stuerne til glæde for dig og dit barn."

Jacqueline Acda


Dette får du i Babyrytmik DVD'en

Gennemgang af en rytmik-time med 4 små børn og deres mødre, samt en kommenteret version, hvor Jacqueline Acda forklarer, hvad sangen/musikken handler om og kan være godt for.

Varighed: 77 min


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...