Hypnose for børn: At leve med ADHD*

Hypnose for børn: At leve med ADHD
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Hypnosen til at hjælpe dit barn til et bedre liv med ADHD, lader barnet visualisere sig selv som en rolig og selvsikker person, der føler sig veltilpas og i kontrol. Programmet er naturligvis lavet i børnehøjde, og resultaterne taler for sig selv.

Hjælp til forældre med ADHD børn

Effektiv hypnose der støtter dit barn og dæmper symptomerne på ADHD

Børn med ADHD har meget kaos i deres tankeverden og oplever mange konflikter.

Det kan forringe deres selvværd, og det har en kæmpe indflydelse på deres læring, trivsel og videre vej i livet. Santidig gør det hverdagen for forældrene svær, så denne lydbog er skabt ikke 

Selvværd, ro og kontrol tager tid at opbygge, men kan hjælpes meget på vej af visualiseringer, positiv støtte og gode oplevelser.

Hypnose er skabt til at kunne ændre vore mønstre og tanker, gøre vores liv mere positivt og få os til at fungere bedre i hverdagen. Det gælder såvel børn som voksne.

Uro, bekymringer, indre kaos og manglende følelse af selvværd ligger dybt i sindet - og med hypnose kan vi komme helt derind og hjælpe processen på vej.

 

Særlig hypnose til børn med ADHD

Hypnose-programmet ‘At leve med ADHD’ er specielt skabt til børn.

Gennem hypnosen får dit barn lov til at drømme sig ind i en spændende fantasi-verden, hvor der er optimal støtte og fokus på gode oplevelser, ro, kærlighed og stærkere selvværd.

Via hypnosen vil dit barn lære instinktivt at ignorere de impulser, der normalt kommer til udtryk som ADHD, og symptomerne vil efterhånden mindskes.

Barnet skal bare lytte og følge med og får, udover en dejlig oplevelse, hjælp til at rykke ved tanker og hjerneprocesser, så der kan komme mere ro på, bedre koncentration og fokus, færre fiaskoer og styrket selvværd.

 

Hvordan virker hypnosen til at dæmpe symptomerne ved ADHD og give barnet et bedre liv?

Børn suger nemt ny viden til sig og har i mange tilfælde endnu nemmere ved at få resultater ud af hypnose end voksne.

Årsagen er at børn er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.

Hypnosen til at hjælpe dit barn til et bedre liv med ADHD, lader barnet visualisere sig selv som en rolig og selvsikker person, der føler sig veltilpas og i kontrol.

Programmet er naturligvis lavet i børnehøjde, og resultaterne taler for sig selv. Dit barn får større ro, bedre koncentration, bliver bedre til at fokusere og slipper for en del opslidende konflikter. Barnet føler sig mere elsket og slapper bedre af – det styrker også selvværdet.

Det hele er fortalt som en god historie fyldt med metaforer, billeder, sanseindtryk og tanker, som trænger dybt ind i barnets sind og skaber mere ro, glæde og koncentration.

Hypnose virker bedst ved gentagen lytning.

 

Sådan bruger du hypnosen ‘At leve med ADHD’

Lad dit barn lytte dagligt til historien/hypnosen i en kort periode - tag f.eks. 10-15 dage i træk.

Derefter kan historien/hypnosen lyttes til efter behov, eller når barnet spørger efter det!

Hypnose kan ikke overdoseres, er ikke farlig og vil kun det bedste for dit barn - nemlig give dit barn ro, livsglæde, bedre koncentrationsevne og selvværd.

Husk at gøre lytningen til at en god oplevelse, så barnet har lyst til at lytte igen næste gang.

 

Hjælp til ADHD børn med app

Ved at bestille den digitale verson af 'At leve med ADHD' til børn her på siden, vil I samtidig få adgang til hypnosen via vores smarte app, så der altid er hjælp og støtte i nærheden, når dit barn har brug for det.

App'en kan hentes til både Apple og Android

Hjælp dit barn til et bedre liv med ADHD - Køb her og lyt med det samme


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...