Børn og Skilsmisse

Børn og Skilsmisse

Lær, hvordan I på bedste vis fortæller jeres barn eller børn at mor og far skal skilles.

Få hjælp til at forklare dine børn at mor og far skal skilles

Flere og flere par bliver skilt eller separeret i dag, og derfor er familiebilledet af mor, far og børn boende under samme tag ændret. I dag er det helt normalt, at mor og far bor hver for sig, og at børnene skiftes til at bo begge steder.

Det, jeg oplever, forældrene frygter mest i en skilsmisse, er samtalen med barnet/børnene om, at mor og far flytter hver for sig”, siger pædagog og rådgiver Lisa Marie Meldgaard, og hun giver dig konkrete informationer om; før, under og efter samtalen med barnet.

Hun viser dig vejen til at håndtere den specielle samtale, og hvordan du præcis forholder dig til dit barn under og efter samtalen. Lisa Marie pointerer også 6 centrale punkter, du skal være afklaret med før.

Når du skal fortælle børn om skilsmisse, er du i gode hænder med denne lydbog, og du kan til enhver tid bruge de konstuktive redskaber i programmet, når du skal tale med dit barn om alvorlige emner.

 

Børn og skilsmisse indeholder:

1. Før samtalen

Du får en liste på 6 punkter, som du/I skal have afklaret inden samtalen med jeres barn om skilsmissen.

Dette er vigtig for at skabe overblik og struktur over samtalen samt være forberedt på, hvad du kan forvente af spørgsmål fra barnet.

2. Under samtalen

Under selve samtalen med barnet er der vigtige elementer at have for øje, og disse bliver fremført og diskuteret på lydbogen, så du mindsker angsten for, at fortælle om bruddet.

Du får også at vide, hvordan du håndterer dine egne følelser i situationen og samtidig beskytter barnet, så barnet ikke får en uhensigtsmessig reaktion.

3. Efter samtalen

Efter samtalen er det blandt andet meget vigtig at lytte og observere barnet. Her fortæller Lisa Marie, hvad du skal holde øje med, og hvordan du præcis forholder dig til dit barn bagefter.

 

Vi ønsker held og lykke med lydbogen og dit fremtidige familieliv

Få god og støttende hjælp til at lette den svære situation, når du fortæller dit barn om skilsmisse


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...