Fødselsangst Hypnose - giv slip på frygt for at føde

Fødselsangst Hypnose - giv slip på frygt for at føde
  • Forfatter: mindly.dk
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Få hjælp til at forberede dig til at føde og give slip på angst, frygt og dårlige tanker om hvad der kan ske

Fylder din fødselsangst og frygt for komplikationer til fødslen for meget?

Hypnose og meditation kan hjælpe dig med at give slip på angst og sige velkommen til tilliden, glæden og troen på at alt nok skal gå godt

Alle taler om den store dag, og hvor meget de glæder sig. Men mange kommende mødre er nervøse, føler angst og er bange for komplikationer under fødslen. Der er mange, som ikke får sat ord på deres frygt og går med den alene - måske fordi alle omkring dem kun taler om, hvor dejligt det er at få en baby. Det er dejligt, men det er også helt i orden at være både bange for fødslen og måske føle sig usikker på det næste store skridt i livet. Det er en kæmpe forandring at få et barn og der er mange ting man skal lære, passe på og få styr på.

Det mest naturlige i verden er da som mor at være nervøs og usikker på, om alt går godt, og om man slår til. Det er faktisk et sundhedstegn at gøre sig en masse tanker, om hvad der kan ske i forbindelse med en fødsel og de første år af din babys liv. Det er jo netop de nybagte forældres opgave at tage sig af barnet og sørge for, at det kommer godt til verden.

Men du behøver ikke at gå alene rundt med de usikre tanker, og du behøver slet ikke at være i følelsernes vold hele tiden. Med hypnose kan du lære bedre at bearbejde de usikkerheder og måske ligefrem angst, du har omkring fødslen og tiden derefter.

Vi kan som mennesker lære meget af vores angst og vores tanker, og hypnose kan hjælpe os til at få bedre styr på tankemylder, få struktur på den indre motorvej og hjælpe os til at bedre kunne rumme de mange følelser, vi gennemgår.

Du kan med hypnosen til fødselsangst:

  • få hjælp til at give slip på unødig angst
  • lære at tro mere på dig selv
  • visualisere den gode fødsel uden komplikationer
  • forberede dig på den store dig
  • håndtere angst, usikkerhed og nervøsitet
  • få et mere naturligt forhold til fødslen og alt, der kan ske
  • få opbygget dine indre ressourcer og blive klar til at give din baby den bedste start på livet

Lyt flere gange til hypnosen for de bedste resultater

Med hypnose og meditation kan du lære at tage noget af de stærke følelser ud af angst og usikkerhed. Du kan arbejde med din frygt og finde flere ressourcer frem, så du bedre kan håndtere tankerne, du har omkring fødslen.

Din baby føler med dig, og jo mere du øver dig på at blive afslappet og finde tilliden frem til at stole på, at alt nok skal gå godt - desto mere kan baby også slappe af og glæde sig til at møde dig.

Tag en dyb indånding nu, og begynd allerede i dag at tænke på, at det også kan være at alting går godt, og du får en nem og problemfri fødsel… Du skal nok få en god fødselsdag med din baby.

 

Husk, vi tilbyder 100% "pengene tilbage"-garanti på vores hypnoser. Du kan lytte med på vores gratis app til iOS og Android eller downloade til din computer. Køb hypnosen til fødselsangst her og lyt med det samme efter køb.

 

Held og lykke med den store dag og velkommen til verden til din dejlige baby


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...