Hypnose for børn: Overvægtige børn - Støtte til at ændre spisevaner

Hypnose for børn: Overvægtige børn - Støtte til at ændre spisevaner
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

I dette effektive program får dit barn på en rar og positiv måde støtte til både at fravælge de usunde fødevarer og til at lade være med at overspise. Hypnosen vil gennem 3 ugers dagligt brug gradvist ændre barnets adfærd.

Sådan påvirker hypnosen dit barns spisevaner i en sundere retning

Børns sundhedstilstand har en stor betydning for deres velvære, deres evne til læring, deres selvfølelse og trivsel i det hele taget.

Et brud med dårlige vaner eller et opgør med trøstespisning tager tid at opbygge, men kan hjælpes meget på vej af visualiseringer, positiv støtte og gode oplevelser.

Hypnose bruges som et redskab til at ændre mønstre og tanker.

For overvægtige børn er det nødvendigt at skabe nye, positive vaner, så de får det bedre med sig selv og fungerer bedre i hverdagen.

Dybest set giver dårlige spisevaner ofte psykiske problemer, idet en usund krop påvirker livskvalitet, selvværd og selvtillid.

Det er aspekter, som ligger dybt i sindet - men med hypnose kan vi komme helt derind, og stille og roligt hjælpe processen på vej på en positiv måde.

 

Hvad giver hypnosen 'Overvægtige børn' dit barn?

Programmet giver dit barn en dejlig oplevelse hver dag.

I en afslappet tilstand vil barnet opleve optimal støtte, fokus på gode oplevelser, og på en legende og positiv måde styrkes de gode vaner, mens de dårlige får mindre fokus og skubbes længere væk.

Barnet skal bare lytte og følge med og får udover en dejlig oplevelse rykket ved tanker og hjerneprocesser, så behovet for de usunde produkter ophører. Samtidig styrkes barnets selvværd og livsglæde.

 

Derfor virker hypnose for børn så effektivt

Børn suger nemt ny viden til sig, og har i mange tilfælde endnu nemmere ved at få resultater ud af hypnose end voksne.

Årsagen er at børn er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.

Hypnosen til bedre spisevaner lader barnet visualisere sig selv som en sund, livsglad og selvsikker person.

Al tale i hypnosen er skabt til børn og foregår i børnehøjde, da det giver de bedste resultater.

Det hele er fortalt som en god historie fyldt med metaforer, fantasi og positive tanker, der trænger dybt ind i barnets sind og skaber sundere spise-valg, mere livsglæde og overskud.

Hypnosen virker bedst ved gentagen lytning.

 

Sådan bruger I hypnosen til at ændre spisevaner hos overvægtige børn

Lad barnet lytte dagligt til hypnsen i 2-3 uger.

Efter de 3 uger lader I bare hypnosen gøre sit arbejde med barnets underbevidsthed. Det vil uundgåeligt vise sin effekt.

Alle børne-hypnoserne fra Mindly.dk har form som historier, med fokus på en god og sjov oplevelse for barnet - samtidigt med at de lærer noget.

Efter de 3 uger kan barnet lytte til historien/hypnosen efter behov, eller når barnet spørger efter det.

Det er et tilbud – ikke en tvang, og husk at gøre oplevelsen positiv for dit barn, så barnet også har lyst til at lytte næste gang.

Hypnose kan ikke overdoseres, og er ikke farligt. Den gode historie vil kun det bedste for dit barn - nemlig give ham/hende et bedre, sundere og gladere liv uden overvægt og de negative følger, der kommer med.

 

Tilfredshedsgaranti på 'Overvægtige børn - støtte til at ændre spisevaner’

Hvis du/I følger programmet ’Overvægtige børn - støtte til at ændre spisevaner’ og efter 14 dage ikke føler, der er en forandring og forbedring i barnets spisevaner, tilbyder vi fuld pengene tilbage garanti på programmet.

 

App til at ændre spisevaner hos overvægtige børn

Ved at bestille programmet 'Overvægtige børn' her på siden får I samtidig adgang til hypnosen på vores smarte app, så dit barn kan lytte til den, lige når det passer jer.

App'en kan hentes til både Apple og Android, så du skal ikke bekymre dig om, hvilken platform du benytter.

Hvælp dit barn af med overvægten - Bestil hypnosen i dag og afspil med det samme


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...