Separationsangst Hypnose

Separationsangst Hypnose
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Effektiv hjælp til at dæmpe dit barns separationsangst. Denne hypnose for børn er sikker, enkel, hyggelig for dit barn, og så lærer den barnet at kontrollere sin separationsangst.

Sådan afhjælper du dit barns separationsangst

Det er helt naturligt for børn at opleve separationsangst.

Angst for adskillelse fra sine forældre har intet at gøre med omsorgssvigt, eller fordi man ikke har været der nok for sit barn.

Separationsangsten er en del af de normale udviklingstrin, som et barn kommer igennem.

Det forekommer i svingende grad, hvor kraftigt angsten er og dermed også reaktionerne fra dit barn.

Vi vil alle det bedste for vores børn, og derfor kan det godt være enormt hårdt, når vores barn græder som pisket og klynger sig til vores ben eller hamrer på døren til toilettet.

Vi vil selvfølgelig gerne være der for barnet, men har samtidigt også brug for at gøre de ting, vi nu engang har brug for - f.eks. arbejde og toiletbesøg.

Børns separationsangst kan være stærkere i perioder, f.eks. i forbindelse med et udviklingstrin eller forandringer i hverdagen.

Her er hypnose et super redskab mod separationsangst, så dit dit barn får hjælp til at finde en større sikkerhed i sig selv og være knap så bange for at skulle være foruden far eller mor for en stund.

 

Ændring af følelselsen af separationsangst med hypnose

Det kan være svært at fjerne separationsangst totalt, det er jo netop en del af barnets udvikling, men vi kan hjælpe barnet på vej og støtte det i udviklingsprocessen.

Det er naturligt at savne sine forældre og dem, som står en nær - det er ikke noget, man skal forsøge at fjerne.

Det udelukker dog ikke, at vi kan gøre separationsangst lidt lettere for både barn og forældre!

Hypnose er skabt til at ændre mønstre og tanker, samt at gøre vores liv mere positivt og velfungerende i hverdagen.

Styrken til at hvile i sig selv og kunne klare adskillelse fra vores forældre er noget, vi opbygger over tid - og hypnose kan hjælpe processen godt på vej.

I hypnose-programmet mod separationangst til børn får dit barn lov til at drømme sig ind i en fantasi-verden, hvor der i afslapning og leg langsomt trænes færdigheder op, som gør separattionsangst mere overkommelig.

Barnet skal bare lytte og følge med og får, udover en dejlig oplevelse, rykket ved tanker og hjerneprocesserne, så det langsomt bliver lettere og lettere.

 

Hvordan virker hypnosen til mindre separationsangst hos børn?

Børn suger nemt ny viden til sig, og har i mange tilfælde endnu lettere ved at få resultater ud af hypnose end voksne.

Årsagen er, at børn ofte er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.

Lydbogen mod separationsangst er lavet med børnehøjde for øje, og resultaterne taler for sig selv. Barnet kan givet slip på overdreven separationsangst og få lagt et stærkt fundament til at føle sig veltilpas i flere situationer i fremtiden.

Hypnose virker bedst ved gentagen lytning. Husk, at gøre lytningen til at en god oplevelse, så barnet har lyst til at lytte igen næste gang.

App mod separationsangst

Bestiller du her på siden, vil du samtidig få adgang til hypnosen via vores smarte app, hvor du let kan finde alle din programmer fra Mindly.dk.

Med appen har du altid lydbogen i nærheden, når det er nødvendigt, og den kan hentes til både Apple og Android - Det kunne ikke være lettere.

100% Tilfredshedsgaranti

Hvis du/I følger programmet mod separationsangst til børn og efter 14 dage ikke føler, at der er en forbedring i barnets separationsangst, tilbyder vi fuld "pengene tilbage"-garanti på programmet.

Anbefalet fra 4 år og op


Hjælp dit barn med at klare sin separationsangst i dag med den effektive lydbog


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...