Gravid Yoga (Familieskolen)

Gravid Yoga (Familieskolen)

Yoga er rigtig godt for både kroppen og sindet, og med Gravid Yoga DVD lærer du at passe godt på din krop og sind mens du er gravid. Yogaens stillinger og øvelser afhjælper typiske graviditetsgener som trætte ben og ondt i lænden.

Få en mere behagelig graviditet med yoga

DVD`en "Gravid Yoga" er lavet som en undervisningstime på en yogaskole, hvor yogalærer, Arenze Fischer, guider dig igennem et yoga program og giver gode råd om graviditet og fødsel. Du kan selv vælge sværhedsgraden og længden af programmet.

Yoga er rigtig godt for både kroppen og sindet, og med denne DVD lærer du at passe godt på din krop og sind mens du er gravid. Yogaens stillinger og øvelser afhjælper typiske graviditetsgener som trætte ben og ondt i lænden.

Hvad kan jeg lære af Gravid Yoga dvd'en?

Yogaens stillinger og øvelser afhjælper typiske graviditetsgener som trætte ben og ondt i lænden. Yoga, åndedrætsteknikker og afspænding giver dig ro og overskid til at nyde din graviditet.

Når du har det godt giver du dit barn den bedst mulige start

Hvad indeholder Gravid Yoga?

Gravid Yoga DVD indeholder et kort og et langt yoga program, en kort og en lang afspænding, forskellige åndedrætsteknikker og et afsnit med gode råd til fødslen. Du kan kombinere orte og lange programmer som du har lyst - start med yoga og slut med afspænding.

Du får blandt andet:

  • afspænding af kroppen
  • afslapning af sindet og tankerne
  • bedre kontakt med dig selv og dit dit barn
  • yogaøvelser til at lette smerterne når du har veer
  • øvelser til at kontrollere dit åndedræt under fødslen

Åndedrætteknikker og afspændinger giver dig også en ro, som gør at du har overskud til at nyde din graviditet. Det er en speciel oplevelse at være gravid, og det skulle gerne være en dejlig og god oplevelse også.

Varighed: over 2 timer


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...