3. Mindfulness - Mindful Yoga (MindfulHouse)

3. Mindfulness - Mindful Yoga (MindfulHouse)
  • Forfatter: Nina Ekman
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Du får 2 blide hatha yoga programmer i denne lydbog fra Nina K. Ekman.

Mindful hatha-yoga

Denne lydbog indeholder vejledninger til to blide hatha-yogaøvelser

Ved at lave øvelserne på denne lydbog regelmæssigt, forbedrer du kontakten med din krop, og du gør en aktiv indsats for at styrke dit mentale og fysiske helbred.

Yoga er en form for meditation, og i det henseende gælder de samme instruktioner som i kropsscanningen og i den siddende meditation, dvs. at vi også i yogaen dyrker en kvalitet af opmærksomhed, der er accepterende og ikke-stræbende fra øjeblik til øjeblik.

Mindful Yoga er del 3 af Nina K. Ekmans Mindfulness program i 4 dele. Hver af dem kan bruges alene, og den fulde Mindfulness oplevelse får du med alle 4 dele.

Køb den fulde pakke, med alle 4 programmer fra Nina K. Ekman og spar 41% - klik her

 

Mindful hatha-yoga giver dig en ekstra dimension

I del 1 og 2 af Nina Ekmans programmer om mindfulness (Kropsscanning og Meditation) arbejdede du meditativt både liggende og siddende.

Med mindful hatha-yoga er du i rolig bevægelse gennem seancen, og tilføjer dermed en ekstra dimension til din meditation, hvor du både får trænet din evne til at være mindful, samtidig med at du styrker din motorik og smidighed.

Dermed er del 3 også en anelse mere krævende end de to første dele, men du får til gengæld langt mere ud af øvelserne, når du har gennemgået dem nogle gange, så du er fortrolig med dem.

 

Mindfulness er noget, man lærer - Og øvelse gør mester

Når man først skal lære sig mindfulness er det en god idéat blive guidet.

Øvelserne skal prøves af, og sindet skal vænne sig til en anden, men mere konstruktiv måde at tænke på, især når det kommer til de formelle øvelser, såsom meditation, kropsscanning og yoga.

Idéen er, at du ud fra dette kan finde de øvelser og metoder, der passer dig bedst for måske til slut at blive din egen guide gennem meditationerne.

Nogle vælger dog stadig at benytter sig af guidende lydbøger, selv når de er blevet helt vant til mindfulness, men det er en smagssag og helt op til den enkelte, hvad der virker bedst for dem.

 

Mindfulness meditation på app

Bestiller du den 'Mindfulness - Hatha yoga' her på siden, får du automatisk adgang til programmet via vores gratis app, der kan hentes til både Apple og Android.

Med app'en kan du altid foretage en centrerende og beroligende yoga-meditation, lige når du har lyst til det, og bestiller du flere programmer fra Mindly.dk, vil de naturligvs også blive føjet til dit personlige bibliotek, så alle dine køb er samlet ét sted.

Prøv glæden ved mindful hatha-yoga i dag - Bestil nu og afspil med det samme


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

  1. Forord yoga (3:55)
  2. Yoga 1 (41:21)
  3. Yoga 2 (30:23)
Henter...