1. Mindfulness - Kropsscanning (MindfulHouse)

1. Mindfulness - Kropsscanning (MindfulHouse)
  • Forfatter: Nina Ekman
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Kropsscanning er en invitation til at komme i kontakt med hele kroppen, og kan hjælpe dig med at aktivere dybe niveauer af mental og fysisk afspænding.

Guidet kropsscanning

Kropsscanning er en invitation til at komme i kontakt med og føle hele din krop., hvor du kan aktivere dybere niveauer af mental og fysisk afspænding.

Kropsscanningen indebærer, at vi bevæger en nænsom, nysgerrig og accepterende opmærksomhed gennem de forskellige dele af kroppen, og at vi er åbne og modtagelig for det, vi føler, som om det var første gang, vi oplevede det.

Denne detaljerede udforskning af kroppen er en utrolig effektiv teknik til at styrke både koncentration og fleksibilitet i opmærksomheden.

 

1. del af Nina Ekmans mindfulness-program

Kropsscanning er del 1 af Nina K. Ekmans Mindfulness-program i 4 dele.

Hver af dem kan bruges alene, og den fulde Mindfulness-oplevelse får du med alle 4 dele, hvor du samtidig kan spare mange penge, hvis du køber dem samlet.

Køb den fulde pakke, med alle 4 programmer fra Nina K. Ekman og spar 41% - klik her

 

Guidet kropsscanning for mindfulness i hverdagen

Mindfulness-træning og -udøvelse er ikke forbundet med røgelse, lotusstillinger eller ritualer som mange andre meditations-former.

Det eneste, du behøver for at udøve mindfulness, er at stoppe op og bare være til stede i nuet – opmærksom på, hvad der sker lige nu i dette øjeblik, hvor end du er, hvad end der sker i din krop, i dit sind og i dit følelsesliv præcist nu.

Det er også derfor, at mange bruger lige netop en guidet kropsscanning til mindfulness, for det er det naturlige første skridt i at være fuldt til stede i nuet - ikke dømmende, bekymret, ængstelig eller andet; bare tilstede og i ro.

 

Mindfulness er noget, man lærer - Og øvelse gør mester

Når man først skal lære sig mindfulness er det en god idéat blive guidet.

Øvelserne skal prøves af, og sindet skal vænne sig til en anden, men mere konstruktiv måde at tænke på, især når det kommer til de formelle øvelser, såsom meditation, kropsscanning og yoga.

Idéen er, at du ud fra dette kan finde de øvelser og metoder, der passer dig bedst for måske til slut at blive din egen guide gennem meditationerne.

Nogle vælger dog stadig at benytter sig af guidende lydbøger, selv når de er blevet helt vant til mindfulness, men det er en smagssag og helt op til den enkelte, hvad der virker bedst for dem.

 

Mindfulness kropsscanning på app

Bestiller du den digitale version af 'Mindfulness - Kropsscanning' her på siden, får du automatisk adgang til programmet via vores gratis app, der kan hentes til både Apple og Android.

Med app'en kan du altid foretage en centrerende og beroligende kropsscanning, lige når du har lyst til det. Bestiller du flere programmer fra Mindly.dk, vil de naturligvs også blive føjet til dit personlige bibliotek, så alle dine køb er samlet ét sted.

Begynd din mindfulness-rejse i dag med 'Kropsscanning' - Køb her og lyt med det samme


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

  1. Forord kropsscanning (3:01)
  2. Kropsscanning 1 (39:43)
  3. Kropscanning 2 (15:37)
Henter...