4. Mindfulness - Stilhed med klokker (MindfulHouse)

4. Mindfulness - Stilhed med klokker (MindfulHouse)
  • Forfatter: Nina Ekman
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Lad klokkerne minde dig om at være til stede i nuet - og støtte dig, når du mediterer eller laver yoga-øvelser uden anden støtte.

Klokker til mindfulness og yoga

Når du har etableret en meditationspraksis, kan det være rart at guide sig selv.

At du selv vælger din intention, og hvor du gerne vil have opmærksomheden.

Klokkerne ringer blot for at minde dig om at være tilstede, så du kan komme tilbage fra eventuelle tankevandringer, søvn, dagdrømmerier m.m.

Klokkerne er et nyttigt redskab, når du er blevet så god til at meditere, at du kan guide dig selv, hvor klokerne udelukkende fungerer som centrerende element.

Du kan også bruge lydfilerne uformelt i din hverdag, medens du laver mad, rydder op, laver kontorarbejde og lade klokkerne minde dig om at være tilstede i hvad end det er, du laver.

 

Stilhed med klokker er del 4 af Nina K. Ekmans Mindfulness program i 4 dele. Hver af dem kan bruges alene, og den fulde Mindfulness oplevelse får du med alle 4 dele.

Køb den fulde pakke, med alle 4 programmer fra Nina K. Ekman og spar 41% - klik her

 

Stilhed med klokker er for den øvede

De færreste vil kunne gå fra ikke at meditere jævnligt eller dagligt til at kunne meditere ordentligt kun ved hjælp af klokkere. Det er også derfor Nina Ekman har ladet denne den være den sidste af det komplette mindfulness-program.

Ved at gennemgå de 4 dele og gradvist blive bedre til dem én efter én, vil du med tiden kunne guide dig selv i meditationerne og lade klokkerne definere de tidspunkter, hvor du aktivt trækker din opmærksomhed tilbage til nuet, eller der hvor du skifter til en ny yoga-øvelse.

Beslutningerne er helt op til dig, og det vil være intuitivt for dig, fordi du allerede har erfaring fra de 3 første dele af de samlede program.

 

Mindfulness meditation på app

Bestiller du den 'Mindfulness - Klokker med stilhed' her på siden, får du automatisk adgang til programmet via vores gratis app, der kan hentes til både Apple og Android.

Med app'en kan du altid foretage en centrerende og beroligende meditation, hvor du selv tager styringen, lige når du har lyst til det.

Bestiller du flere programmer fra Mindly.dk, vil de naturligvs også blive føjet til dit personlige bibliotek, så alle dine køb er samlet ét sted.

Vær din egen guide til meditation - Køb 'Klokker med stilhed' her og lyt med det samme


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Denne lydbog indeholder 3 lydspor med stilhed og klokker.

  1. Stilhed med klokker 2, 4, 6, 8, 10 minutter (10:28)
  2. Stilhed med klokker 5, 10, 15, 20, 25, 30 minutter (30:25)
  3. Stilhed med klokker på tilfældige tidspunkter (30:25)
Henter...