Tao Te Ching - Kunsten at leve

Tao Te Ching - Kunsten at leve
  • Forfatter: Susanne Falch
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Klassisk, kinesisk livsvisdom fra Tao Te Ching fremført af Susanne Falch til harmonisk og afslappende musik af Henrik Koitz.

Tao Te Ching - Kunsten at leve

I Tao Te Ching præsenteres du for den dybe livsvisdom fra det klassiske Kina.

De oprindelige tekster er nedskrevet af en af gamle Kinas største tænkere Lao Tzu, og med Susanne Falchs 'Kunsten at leve', får du nøje udvalgte tekster af Tao Te Ching læst op til en baggrund af harmonisk, afslappende og indlevende musik.

Musikken er komponeret af Henrik Koitz og indkorporerer flere forskellige musikalske elementer for at skabe den perfekte stemning af åbenhed og ro, så du kan fordybe dig i lærdommen fra en svunden tid.

Fra en tid, hvor det eneste, vi endnu har tilbage, er den visdom og livsfilosofi, som lader os finde ro og harmoni i vores liv.

Gennem 'Kunsten at leve' viderefører vi denne unikke arv og lærer os, hvordan vi som mennesker kan leve et godt og meningsfyldt liv langt fra bekymringernes pres og hverdagens stress.

 

Læst af: Susanne Falch

Musik af: Henrik Koitz

Tid: 44:12


Tao Te Ching app

Når du bestiller her på siden, får du samtidig adgang til 'Tao Te Ching - Kunsten at leve' via vores smarte app.

App'en kan hentes til både Apple og Android, så du ikke skal bekymre dig om, hvilken platform du benytter til at afspille den på.

På den måde får du din egen personlige Tao Te Ching app, som du altid kan lytte til og blive guidet mod historiens visdom, når duføler behov for det.


Lad den smukke musik og de dybe ord af tidløs visdom inspirere og støtte dig på livets vej


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...