Tranquille – Musik til meditation og mindfulness meditation

Tranquille – Musik til meditation og mindfulness meditation

Leonard Axelsson har produceret 3 dejlige og afslappende stykker musik til meditation og mindfulness. Hvert nummer varer ca. 15 minutter, og hjælper dig godt på vej til meditativ afslapning og mindfulness.

Dejlig musik til meditation

I samarbejde med komponisten Leonard Axelsson, har vi fået produceret 3 dejlige og afslappende stykker meditationsmusik.

Serien, som kaldes Tranquille, er musik lavet specielt til mindfulness og egen meditation.

Musikken er designet til at skabe en inspirerende og stemningsfyldt ramme af lyd, der er særlig velegnet til mindfulness, meditation, yoga og andre øvelser for krop og sjæl.

"Tranquille – Musik til meditation og mindfulness meditation" består af 3 numre på hver ca. 15 minutter, og hvert nummer med mindfulness musik kan høres seperat eller sammen, afhængigt af hvad man selv ønsker.

De tre stykker meditationsmusik er inspireret af naturen, og har blandt andet dejlige og afslappende natur-lyde i baggrunden.

Lydene giver en forstærket følelse af ydre og indre frihed, og centrerer lytteren i nuets sanseindtryk. Numrene er meget forskellige, og kan hjælpe med at skabe forskellige meditative stemninger.

 

Tranquille - Mindfulness musik indeholder:

1. Waterfront meditationsmusik. Med bølgeskvulp fra en rolig strand i Sverige, smyger nummeret sig langsomt frem – og inspirerer til ro, afslapning og frihed for krop og sjæl.

2. Forest Peace meditationsmusik. Fuglesang fra en løvskov i det sydlige Europa. En musikalsk rejse som åbner sig og udvikles gennem hele nummeret. Behageligt og afslappende med en stille og blød rytme.

3. Celestielle meditationsmusik. Helende og meditativ, med en ro-inspirerende blanding af piano, bløde synthesizer-lyde og et stemningfyldt vindspil i baggrunden.

Med Tranquille-albummet får du musik, der passer super godt til både almindelig meditation og mindfulness.


Mindfulness musik på app

Ved at bestille 'Tranquille' her på siden får du desiden adgang til albummet via vores smarte app.

På den måde har du altid et beroligende og centrerende album med musik til mindfulness og meditation ved hånden, som du kan høre lige, når du har lyst.

App'en kan hentes til både Apple og Android, så du skal ikke bekymre dig om, hvilken platform du benytter.

Bare sæt dig godt tilrette, start albummet og tag på en afslappende indre rejse med musikken.

Køb Tranquille mindfulness musik her – og lyt med det samme


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...