Vandets kredsløb (Meditationsmusik)

Vandets kredsløb (Meditationsmusik)

Vandets kredsløb illustrerer vandets forskellige faser fra regn til hav og tilbage til skyer. Musikken er rolig og passer derfor udmærket som baggrundsmusik, men har samtidig et rigt indhold, hvilket også gør den velegnet til en mere koncentreret lytning.

På rejse med vandets kredsløb

Vandets kredsløb indledes med lyden af enkelte vanddråber som også illustreres i toner. I takt med at lyden af regn bliver mere intensiv øges også musikkens intensitet.

Lytteren følger vandets forskellige faser, via den lille skovbæk og den brusende fos, til havet og så tilbage til skyerne.

 

Musikken er lige så mangefacetteret som vandet.

Undertiden rislende, undertiden kraftfuld som havet. Vandets kredsløb er en oplevelse og en rejse for den koncentrerede lytter.

Men musikken holdes samtidig sammen på en selvfølgelig melodisk og harmonisk rolig måde som gør, at den også passer udmærket som baggrundsmusik.

Instrumenteringen er bred, Keyboards som piano, orgel og synth kompletteres med fløjter, guitar og strygere. I nogle partier, som f.eks. "Livlig flod" findes rytmer, som leder tankerne hen på jazz, selvom det melodiske hele tiden står i centrum.

De forskellige spor glider umærkeligt ind i hinanden, og trods den store musikalske bredde holdes lytteren i et kontinuerligt flow. Vandes kredsløb passer derfor udmærket til såvel Mindfullnes som til at skabe en rolig baggrundsatmosfære.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

 1. Regn ved Daggry
 2. Dannelse af Grundvand
 3. Skovbækken
 4. Fossen
 5. Under overfladen
 6. Dyb skovsø
 7. Udløb
 8. Livlig flod
 9. Mägtig flod
 10. Delta
 11. Stille hav
 12. Drømmenes hav
 13. Trøsterigt hav
 14. Urgammelt hav
 15. Fordampning - skyer
Henter...