Powernap - Ny energi på 20 minutter

Powernap - Ny energi på 20 minutter
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Lær, hvordan du tager en powernap og hurtigt får energi til resten af dagen.

Tid til en Powernap?

Effektivt lydspor giver dig en perfekt afslapning til en powernap og vækker dig, når det er tid til at komme i gang igen

En powernap har vist sig meget effektiv til at få fornyet energi i hverdagen. Det kræver kun en kort pause på ca. 20 minutter at friske dig op og give dig et skub til resten af dagen.

 

Hvordan virker powernaps?

Det er videnskabeligt bevist, at en powernap kan gøre en mere friske, hvis det gøres rigtigt, og effekten af bare en kort pause med lukkede øjne er faktisk ret stor.

Når man tager en powernap, skal man ikke ned i den dybe søvn, og man skal derfor ikke bruge mere end 15-20 minutter. Når man ned i den dybe søvn og derefter vækket, vil man føle sig mere træt, men med en powernap giver man sin krop og hjerne en hurtig pause, hvor den kan "køle ned".

Den lille pause betyder, at kroppens stress-niveau falder, og man vil derfor opleve en følelse af ekstra energi, når man vågner fra sin powernap.

Hvornår er en powernap bedst at tage?

For at få den bedste effekt af din powernap, skal den helst være omkring midt på dagen. Hvis man tager den for sent, kan det gøre det svært at falde i søvn senere.

Derfor er en powernap mest effektiv for de fleste omkring kl. 14, hvor man ofte begynder at kunne mærke, at ens energi-niveau falder. Hvis man ønsker det, kan den også tages lidt tidligere, f.eks. i forbindelse med middagspausen.

 

Hvad får du med Powernap lydfilen?

Lydfilen fra Mindly.dk hjælper dig med at falde ned, give slip på tanker og planer, og giver dig roen til at kunne tage en effektiv powernap, når du har behov for det.

Det eneste, du skal gøre, er at sættte eller ligge dig godt tilrette og tage hovedtelefonerne på, mens du bliver guidet af den afslappende lydfil, så du kan få en forfriskende powernap, når muligheden byder sig.

Vi kan alle bruge et skud energi en gang imellem - få hjælp til at gøre det rigtigt og få det fulde udbytte af din powernap med vores afslappende lydbog.

 

Powernap app

Hvis du køber lydbogen, der hjælper dig med at få en opfriskende powernap har på siden, vil du også få adgang til den på vores smarte app.

Med App'en kan du logge ind på din personlige profil, hvor du kan afspille dine programmer fra Mindly.dk's omfattende bibliotek af titler.

På den måde har du altid lydfilen til powernap lige ved hånden, når den er nødvendig for et ekstra skud energi i hverdagen.

Vi tilbyder desuden 100% pengene tilbage garanti på vores lydfiler og hypnoser, når de bestiller her på siden, så du er sikret en god oplevelse.

Når du har købt lydfilen til en god powernap, kan du hente vores app til både iOS- og Android-telefoner, så du kan afspille den, uanset hvilken platform, du bruger.

Få hjælp til et nyt skud energi med en powernap hver gang du har brug for det!


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...