Tai Chi Selvforsvar for begyndere MP4 - Download*

Tai Chi Selvforsvar for begyndere MP4 - Download
  • Forfatter: Torben Rif
  • Udgave: Video (Download)
  • Sprog: Dansk

Lær at forsvare dig selv med Wudang Tai Chi selvforsvar. Tai Chi er er et forsvarssystem der gør brug af modstanderens kraft mod ham selv, med minimal brug af egne kræfter. Lær at forsvare dig selv*

Tai Chi Selvforsvar for begyndere

Tai Chi er grundlæggende ikke en angrebskampkunst, men et forsvarssystem, der er baseret på at bruge angriberens kraft mod ham selv ved at aflede eller vende modstanderens kraft mod ham selv, med minimal brug af egne kræfter? 

Wudang Tai Chi Chuan er kampsystem, som er bygget op omkring Yin & Yang princippet: de to uadskillelige modsætninger, hvor det bløde overvinder det hårde og omvendt! ?

Eksempel: Hvis en angriber f.eks. stormer frem med fuld kraft for at slå (yang), er det en dårlig idé, hvis man forsøger at stoppe ham med tilsvarende kraft (yang). Træd hellere et skridt til siden (yin) og kontroller modstanderens arm, hvor efter du kan skubbe eller slå med din egen kraft (yang ) mod angriberens svage punkt (yin).

Lær meget mere på videoen. Alt gennemgåes ned til mindste detalje, så du også kan lære at forsvare dig selv med Tai Chi Selvforsvars systemet.*

Hvad indeholder Tai Chi Selvforsvar for begyndere videoen?

Du får 20 forskellige selvforsvarsteknikker fra Tai Chi, gennemgået af Sifu Torben Rif.

Teknikkerne i Wudang Tai Chi Chuan selvforsvar forbedrer din balance, hurtighed, smidighed og indre styrke.*

Tid: ca. 54 min.

Se en demonstration af Tai Chi selvforsvar her:


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...