Bulimi Hypnose - Hjælp til at bearbejde bulimi

Bulimi Hypnose - Hjælp til at bearbejde bulimi
  • Forfatter: mindly.dk
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Få hjælp til at bearbejde bulimi og få et sundt forhold til mad og et godt forhold til dig selv

Hjælp til bulimi, overspisning og opbyggelsen af dit eget selvværd

Få hjælp til de handlinger du skammer dig over og få det frem i lyset

Der kan være mange følelser koblet sammen med bulimi eller andre spiseforstyrrelser. Ofte kan det føles skamfuldt at spise for meget og måske udrense sig selv eller overtræne efter en episode. Men der er ikke noget at skamme sig over.

Vi kan alle miste kontrollen og komme til at gøre ting, vi egentlig ikke ønsker at gøre. Det er vigtigt at acceptere sig selv - og gøre noget ved de problemer, man har. Om du gør det på egen hånd eller søger hjælp, er ikke vigtigt - det vigtigste er at du forsøger at arbejde med det og husker at acceptere dig selv i processen.

Hypnose og bulimibehandling

Med hypnose er det muligt at bearbejde og udfordre de svære tanker og gøre noget ved de handlinger, vi gør, som vi egentlig godt ved ikke er gode og sunde.
Hypnose kan hjælpe dig med at give slip på de dårlige vaner og begynde at træne nye og sunde vaner op - og hjælpe dit selvværd på vej.

Forestil dig, hvordan du vil have det om 30 dage, hvis du helt havde ændret adfærd, spiste mere naturligt, passede på dig selv, sørgede for at komme i gode situationer, hvor du føler dig godt tilpas, måske får talt om dine problemer med en du stoler på og i sidste ende lærer at spise naturligt og ikke lave udrensninger eller “slår dig selv i hovedet” over de fejl, du begår? Hvordan ville det føles at acceptere dig selv, og hver dag forsøge at blive bare en lille smule mere dig selv, lidt mere afslappet og lidt mere glad?

Giv dig selv chancen for at give slip på bulimi og begynd at se dig selv som et sundt, dejligt og uperfekt menneske - ligesom alle andre.

Hvad får du i bulimi-hypnosen?

  • En dejlig afslappende meditation og introduktion til hypnose
  • Hjælp og støtte til bedre tanker om dig selv
  • Værktøjer til at begynde at håndtere bulimi og blive sygdommen kvit for altid
  • Visualisering af et sundt og naturligt liv uden bulimi

Øvelse gør mester

Med hypnose og visualisering kan du mentalt øve dig på et mere naturligt forhold til mad. Samtidigt kan du få hjælp til at øge dit selvværd og begynde at acceptere dig selv, med de styrker og svagheder du har - samt begynde at arbejde på at forbedre dig selv til den, du ønsker at være.

Husk, vi tilbyder 100% pengene tilbage garanti på vores hypnoser. Du kan lytte med på vores gratis app til iOS og Android eller downloade lydfilen til din computer. Køb hypnosen her og lyt med det samme efter køb.

Gør noget ved bulimi i dag - du vil takke dig selv på den anden side.


OBS! Hvis du har alvorlige symptomer på spiseforstyrrelse, fysisk eller psykisk, anbefaler vi dig at søge hjælp ved lægen straks.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...