Mindfulness - Nærvær i nuet

Mindfulness - Nærvær i nuet
 • Forfatter: Bjarne Nybo
 • Udgave: Lydbog og bog (CD og andet)
 • Sprog: Dansk

Har du også svært ved at koncentrere dig, og fokusere 100% på den opgave, du står med? Eller måske har du ikke nok overskud til dine børn, venner, familie eller din partner? I så fald er Bjarne Nybos "Mindfulness - Nærvær i nuet" svaret for dig.

Lydbog og bog (CD og andet)
 • kr. 239,00

Find roen i din hverdag med Bjarne Nybos "Mindfulness - Nærvær i nuet"

Mange mennesker har svært ved at fokusere deres energi på nuet. Et samfund, der stiller stadig større krav om effektivitet og multitasking, gør folk stressede og fraværende. Man spilder derfor en masse ressourcer i et forsøg på at bruge en masse energi, man egentlig ikke har. Resultatet bliver, at vi ikke er fuldt ud til stede, og det går ud over effektiviteten på arbejdet, samt nærværet i hjemmet og sociale sammenhænge.

Svaret er en mental øvelse kaldet mindfulness, og Bjarne Nybos "Mindfulness - Nærvær i nuet" er lavet specielt til at lade folk opnå en mindre stressende hverdag, hvor man er fokuseret på nuet.

Hvad er mindfulness?

Mindfulness handler grundlæggende om at skabe nærvær og fokus i dine daglige gøremål, på jobbet og i din fritid. Mindfulness er mere end at sidde med lukkede øjne og lave øvelser, det er en livsfilosofi og en levemåde, der gør dig i stand til at leve i nuet med fuld opmærksomhed.

Du bliver bedre til at rumme og forstå dine tanker, dine følelser og kroppens reaktioner på disse.

Hvad får jeg ud af Mindfulness - Nærvær i nuet?

"Mindfulness - Nærvær i nuet" består af en bog og en medfølgende CD. Disse to understøtter hinanden, og giver dig en enkel og ligetil guide, som hurtigt vil lære dig at bruge mindfulness i din hverdag.

Modsat hvad mange tror, handler mindfulness ikke om, at du skal sidde og meditere i flere timer dagligt. Mindfulness består af enkle og let forståelige øvelser, som på kort tid gør dig mere opmærksom på dig selv, dine omgivelser og nuet. Det er ikke hokus pokus-teknikker, men en livsfilosofi, der har gavnet mange mennesker verden over.

Med denne titel får du en bog og samme bog indtalt som lydbog samt 7 øvelser, du kan bruge med det samme.
 
De medfølgende cd'er i "Mindfulness - Nærvær i nuet" indeholder følgende spor:
 • Mindfulness - nærvær i nuet lydbog
 • Åndedrætsfokus I
 • Body Scan med åndedræt
 • Åndedrætsfokus II
 • Tælleøvelse på åndedræt
 • Vejledning i gående mindfulness
 • Vejledning i bade-mindfulness
 • Vejledning i spise-mindfulness

I tråd med simpelheden i mindfulness er "Mindfulness - Nærvær i nuet" let forståeligt, og kan benyttes af alle. Alle har ret til at forbedre deres livskvalitet, og med "Mindfulness - Nærvær i nuet" hjælper du dig selv godt på vej mod dette.

Hvem er Bjarne Nybo?

Bjarne Nybo har 15 års personlig og professionel erfaring med både mindfulness og meditation. Han er certificeret instruktør fra The Chopra Center, USA, hvor han har studeret hos Deepak Chopra, der anses for at være vor tids førende kapacitet inden for formidlingen af sammenhænge mellem krop og sind. Bjarne er desuden MHS-certificeret EQi-Coach fra Multi Health Systems i Canada.

Bjarne Nybo har derudover undervist medarbejdere og ledere fra flere af Danmarks største virksomheder og privatpersoner, der har ønsket at lære denne enkle teknik i en moderne og udogmatisk kontekst. Hans metoder beskrives af mange som værende meget virksomme, og han holder jævnligt foredrag og workshops om meditation, både i Danmark og i udlandet. Derudover er Bjarne Nybo medlem af CBAF's Inspirationsgruppe (Center for Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv) og konsulent med speciale i meditation og mindfulness hos Center For Stress.

Al denne erfaring sikrer dig et produkt af højeste kvalitet.


 

"Bjarne Nybos bog og medfølgende cd'er "Mindfulness - nærvær i nuet" har givet mig nøglen til et frirum inde i mig selv. I det frirum er der ro - jeg ER bare og skal ikke NÅ noget. Jeg føler mig opladet og i balance efter en øvelse - min favorit er "Body Scan med Åndedræt". Mindfulness meditation er nu tilgængelig for mig i en travl hverdag."

Gudrun Zachariasen - Læge

Med mindfulness får du en højnet livskvalitet med mindre stress, og lærer at være opmærksom på nuet og dine omgivelser - Det skylder du dig selv.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Lydbog og bog (CD og andet)
 • kr. 239,00
Henter...