Mindreværdskompleks - kom over dit mindreværd og føl dig værdifuld*

Mindreværdskompleks - kom over dit mindreværd og føl dig værdifuld
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Bekæmp dit mindreværd med effektiv og beroligende hypnose. Særligt designet til at hjælpe dig af med dit mindreværdskompleks og styrke dit selvværd.

Afhjælp dit mindreværdskompleks med hypnose

Sådan får du bearbejdet dit mindreværd - og lærer at sætte pris på dig selv

Alle kender til følelsen af mindreværd, men enkelte kan ikke slippe den igen.

Heldigvis kan du fjerne mindreværd og erstatte det med positive og konstruktive tanker via hypnoterapi.

Hypnose er en meget direkte form for terapi, som sætter ind lige dér, hvor du oplever problemer. Gennem hypnosen kan lære dig selv at minimere dit mindreværdskompleks og opbygge en ny følelse af styrke og selvværd.

 

Programmet 'Mindreværdskompleks' kan hjælpe dig med følgende

Mindreværdskomplekser, der gør at du føler dig mindre værd end andre folk, er en ødelæggende tankegang.

Ingen vælger selv at have et mindreværdskompleks, og det kan stamme helt fra da man var barn.

Derfor føler mange, at det ikke kan ændres, men du kan vælge at gøre noget ved det - noger, der faktisk virker.

I indledningen af programmet mod mindreværdsfølelse lærer du om, hvad den psykiske påvirkning af mindreværd gør ved dig.

Derefter vil du blive guidet i en dyb og afslappende trance, hvor du får hjælp til at bearbejde dine tanker og følelser, så de kan vendes til at være mere positive og selv-værdsættende.

Hypnosen vil ved gentagne lytninger lære dig, hvordan du med tiden vil kunne opbygge en naturlig og automatisk barrierre mod mindreværd.

Sagt med andre ord, så forstærker det effekten af de tidligere lytninger, når du fortsætter med at bruge hypnosen jævnligt. Det eneste du skal gøre, er at lade hypnosen guide dig gennem de negative tanker, så du kan bearbejde dem én efter én.

 

Hypnosen mod mindreværd tilbyder dig hjælp til følgende

  • Støtte til at øge dit selvværd
  • Støtte til at dæmpe din følelse af mindreværd
  • Du får en skøn og behagelig afslapning, så du kan værdsætte dig selv igen
  • Med gentagne lytninger får du opbygget en stærk og selvværdsættende tankegang

Hypnosen kommer desuden i to udgaver.

Begge indeholder samme speak, men den ene er med meditativ musik af C. Vald, så du kan vælge den version, der passer dig bedst!

 

Sådan bruger du hypnosen

Den bedste effekt opnås ved at lytte til lydbogen hver dag i en længere periode. Vi foreslår som udgangspunkt til til tre uger, så hypnosen har tid til at vise sin virkning.

Når du lytter til den, er det godt at være i et roligt lokale, hvor du kan sidde behageligt eller ligge ned. På den måde kan du bedre slappe af, og det er sådan hypnose virker bedst - når man er rolig og kan tænke over, hvad hypnosen arbejder med.

Ofte kan det også være en god idé at have dæmpet lyset i lokalet, men det er ikke alle, der vælger dette.

Mens du lytter, skal du også helst bruge hovedtelefoner, så du ikke bliver forstyrret for meget af lyde, som ikke er en del af lydbogen.

Derudover er det bare at være åben over for de positive forandringer, du skal til at lære dig selv med hjælp fra hypnosen.

Det kunne ikke være meget bedre - let og enkelt.

 

App mod mindreværdskompleks

Ud over at kunne afspille eller downloade den digitale version af programmet mod mindreværd her på siden, vil du også få adgang til vores smarte app, hvorfra hypnosen kan afspilles.

App'en er tilgængelig på både Apple og Android, så du er sikretlet adgang til hypnosen, uanset hvilken platform du foretrækker.

Hvis du bestiller her på siden, giver vi oven i købet 14 dages guld returret, hvis du ikke er tilfreds med købet, så der er ikke nogen risiko, hvis den ikke lever op til dine forventninger.

Giv dit mindreværdskompleks et los i rø*en i dag med vores støttende hypnose


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Hvad er et mindreværdskompleks?

I nutidens konkurrenceprægede verden bliver det mere og mere udbredt, at mennesker udvikler mindreværdskomplekser. Det er så godt som umuligt at være den bedste til alting, hvilket nogle mennesker ser som et nederlag og udvikler et mindreværdskompleks.

Mindreværdskomplekser kan dog udspringe fra mange forskellige episoder. Ofte stammer de helt tilbage fra barndommen, hvorefter der er blevet bygget mere og mere på dem. Det er frustrerende at leve med et mindreværdskompleks, da det går ud over ens livskvalitet. Heldigvis kan der gøres noget ved det, da mindreværdskomplekser forholdsvist let kan afhjælpes.

 

Hvorfor opstår mindreværdskomplekser?

Et mindreværdskompleks er en følelse af, at du ikke er ligeså meget værd som andre mennesker. Dette kan stamme helt tilbage fra den tidlige barndom, hvor en forholdsvis harmløs episode kan have en stor påvirkning på barnets psyke.

Et eksempel på dette kunne være, at du som barn ikke var ret god til rundbold. Det var dine klassekammerater derimod, og derfor blev du drillet med, at du var dårlig til rundbold. Dette kan sætte dybe spor i et barns letpåvirkelige psyke og i værste fald følge personen igennem hele livet.

 

Har jeg et mindreværdskompleks?

Du er som oftest ikke i tvivl om, hvorvidt du har et mindreværdskompleks, da følelsen fylder meget i din bevidsthed. Et mindreværdskompleks kommer til udtryk i en følelse af at være mindre værd. Selvom mindreværdskomplekset muligvis startede med én specifik episode, breder det sig hurtigt og bliver til en konstant følelse der gør, at du føler dig mindre værd i alle de ting, du foretager dig.

Der er enormt mange mennesker, der lever med et mindreværdskompleks, da det er let at skjule, men hvis du tror, at du har et mindreværdskompleks, så se at få det behandlet – det vil forbedre din livskvalitet.

 

Slip af med dit mindreværdskompleks

Et mindreværdskompleks er hæmmende i alle livets sammenhænge. Der er derfor ingen grund til at acceptere et mindreværdskompleks, da det let kan afhjælpes. Selvom du har vænnet dig til at leve med det, så påvirker det stadig din livskvalitet, og der er derfor god grund til at få hjælp til at slippe af med det.

Der findes forskellige metoder, hvormed du kan få fjernet dit mindreværdskompleks. Specielt hypnose har vist sig at være effektiv, og ved at lytte til en lydbog kan du komme mindreværdskomplekset til livs. En anbefalelsesværdig lydbog er Malte Langes ”Mindreværdskompleks – kom over dit mindreværd og føl dig værdifuld”.

Henter...