Held Hypnose - Bliv mere heldig og find nye muligheder i dit liv

Held Hypnose - Bliv mere heldig og find nye muligheder i dit liv
  • Forfatter: mindly.dk
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Få hjælp til at blive mere heldig og opdage alle de skjulte gaver og muligheder der findes i din hverdag

Træt af at være uheldig? Vil du gerne have at heldet går lidt mere din vej?

Held handler i høj grad om at se og udnytte de muligheder, man får tilbudt, eller som ligger lige under overfladen. Det er ikke altid, man kan se den nye gode mulighed, der ligger og venter, og ofte kun er en lille beslutning væk.

Heldet tilsmiler os alle - men nogle mennesker virker bare mere heldige, og som om at flere muligheder tilsmiler dem. Hvordan kan du sikre, at det bliver dig?

Flere dygtige sportsstjerner, forretningsfolk og succesfulde mennesker er enige om, at jo mere de øver sig, desto mere heldige bliver de. Vi kan lade os inspirere og arbejde benhårdt på vores drømme, mål og idéer - og med tiden blive mere og mere heldig.

Den store hemmelighed omkring held er, at det dels kommer af forberedelse og dels af at kunne se, at der faktisk er en mulighed vi kan bruge og udnytte til vores fordel.

Hypnosen til held hjælper dig med at fokusere på at arbejde målrettet efter de ting, du ønsker dig - hvad enten det handler om evner, økonomi, materielle ting, oplevelser eller sociale relationer. Samtidigt med vi arbejder efter vores store mål, arbejder vi også på at blive bedre, meget bedre, til at se de muligheder, der ligger lige foran vores fødder - lige til at samle op!

Gør noget i dag for at skabe mere held og finde dit heldige jeg frem.

Husk, vi tilbyder 100% "pengene tilbage"-garanti på alle vores hypnoser. Du kan lytte med på vores gratis app til iOS og Android. Køb hypnosen her og lyt med det samme efter køb.

Køb hypnosen til mere held her - og bliv fokuseret allerede i dag


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...