Eksamensangst Hypnose 2.0 - Lær at gå selvsikkert til eksamen

Eksamensangst Hypnose 2.0 - Lær at gå selvsikkert til eksamen
  • Forfatter: mindly.dk
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Få hjælp til at blive bedre til at gå til eksamen, uden frygt og angst.

Sådan bliver du mentalt klar til at gå til eksamen og præstere dit bedste!

Få hjælp til at håndtere eksamensangst og lær hvordan du får bedre karakterer

Eksamen kan være en hård nød at knække, og flere oplever eksamesangst, præstationsangst og nervøsitet før de skal præstere.

Eksamen er en naturlig del af skole og uddannelse, og er kommet for at blive - derfor kan det godt svare sig, en gang for alle, at lære at håndtere eksamen.

Eksamensangst hypnosen er lavet til dig der oplever usikkerhed, ondt i maven, nervøsitet eller anden form for angst før/under en eksamen. Det er ikke så vigtigt om du stræber efter et 12 tal eller bare at bestå - det handler mere om at lære at håndtere presset og kunne gå ind i en situation hvor man skal vejes og vurderes. Vi vil alle gerne komme bedst muligt ud på den anden side - og med hypnose kan du få hjælp til at lade det ske.

Eksamensangst hypnosen hjælper dig

Hypnosen til eksamensangst er lavet så du lærer at håndtere angst og usikkerhed. Samtidigt lærer du hvordan du kan præstere bedre og skabe bedre karakterer i en eksamenssituation.

Hypnosen kan bruges både hvis du vil arbejde på at få højere karakterer og til hvis du bare gerne ville kunne gå ind til eksamen uden at det sortner for øjnene.

Med hypnose er det muligt at visualisere sig til en god eksamen - og lære at håndtere angst og frygt når det opstår. Lidt pirren i maven er naturligt inden man præsterer - men det skal ikke ende ud i at klappen går ned og du ikke kan yde dit bedste.

Eksamen kan være afgørende for dine mål og drømme. Tænk hvis du kunne håndtere angsten - og en gang for alle blive god til at gå til eksamen!

Øvelse gør mester - du kan også blive f*cking sej til at gå til eksamen

Med hypnose og visualisering kan du “øve dig” dig på din eksamen igen og igen, og lære at klare enhver situation du kommer ud for. Man kan aldrig sikre sig hvilket emne man kommer op i - men ved at forberede sig på at håndtere usikkerhed, overraskelse, svære spørgsmål og ikke mindst at lære at undgå at svare på det man måske ikke ved så meget om - så kan man komme rigtig langt!

Lyt til hypnosen så mange gange du vil før eksamen, og vid dig sikker på at du bliver mere afslappet og mere selvsikker på eksamen hver gang. Hypnose kan selvfølgelig ikke garantere dig en specifik karakter, men kan hjælpe dig til at yde dit bedste, især under pres, og dermed give dig en bedre chance for højere karakterer.

Husk vi tilbyder 100% pengene tilbage garanti på vores hypnoser. Du kan lytte med på vores app til iOS og Android. Køb hypnosen her og lyt med det samme efter køb.

Alt held og lykke med din kommende eksamen - og vis dem hvad du kan!


Ny og forbedret version 2017/18


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...