Kreativitet Hypnose - Bliv mere kreativ, nu!

Kreativitet Hypnose - Bliv mere kreativ, nu!
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Lær, hvordan du til enhver tid kan tænde for din kreativitet og performe maksimalt på arbejdet og derhjemme!

Sådan booster du din kreativitet

Er det på tide at få tændt for dit kreative gen igen?

Det er nemt at finde kreativiteten frem igen med vores effektive program. Du skal ikke gøre andet end at tænde for den og lytte, når du har brug for et kreativt spark i rø*en!

Kreativitet er som en ild, hvor der skal gøres lidt for at få den i gang - men når den først brænder, så er der næsten intet der kan stoppe den.

Kreativitet skal tændes med en gnist, og bagefter skal den kun holdes ved lige. Med hyponoselydfilen til kreativitet kan du tænde din egen gnist, præcis når du har brug for det.

Tænk, hvordan det ville være at starte hver dag med en glød indeni; idéer der sprudler ud af alle dine porer, og tanker der kredser om kreativitetens ild hver eneste dag.

Forestil dig, hvor meget du kunne udrette på arbejde, hvor meget du kunne udvikle dig og hvad du kunne lave af sjove ting med venner og familie.

 

Hvad får du i hypnosen til kreativitet?

  • Du får en komplet genstart af dine tanker og idéer
  • Guidet vejledning til at få gang i kreativiteten igen
  • Idéer og input til at få den kreative ild til at brænde indeni dig
  • Nyt mod og masser af energi til at tage handling på dine nye idéer

 

Flere idéer giver muligheder, livsglæde og gør dig kreativ

Hypnosen kan benytes af alle, der vil give deres kreativitet et boost, uanset i hvilken forbindelse.

Det kan måske være, at man har svært ved at komme på kreative idéer til at projekt, man arbejder med. Eller måske er man under uddannelse, og vil gerne styrke sin indsats, for som bekendt går kreativitet og læring hånd i hånd.

Andre vil måske bare gerne være lidt mere kreative i deres dagligdag, men lige meget hvad årsagen er, så vil det aldrig være en dårlig ting at blive mere kreativ.

Når vi er kreative, bliver vi bedre til at optage ny viden og bruge den viden til at finde på nye idéer, som man selv og andre før kun kunne drømme om.

Vi bliver også mere produktive, og vores løsninger på et problem bliver af langt højere kvalitet, netop fordi vi er i stand til at se og opveje mulighederne.

Er det på tide at få gang i din indre flamme igen?

 

App til mere kreativitet - Mindly.dk's kreativitets app

Med en bestilling på vores digitale hypnose til at blive mere kreativ, får du samtidig adgang til programmet via vores smarte app, der kan hentes til både iOS og Android.

Med app'en har du altid hypnosen med dig, så du kan bruge den lige når du vil og har brug for et ekstra skud kreativitet. Det eneste, du skal gøre, er at tage høre telefonerne på og så lade hypnosen hjælpe dig med at åbne for den kreativitet, vi alle har i os.

Husk desiden, at vi tilbyder 100% pengene tilbage garanti, hvis du bestiller her på siden, så du er garanteret en god oplevelse.

Bliv mere kreativ med det samme! Køb hypnosen her og lyt på vores app til iOS og Android.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...