Mere Energi!

Mere Energi!
 • Forfatter: Karen Holten
 • Udgave: Lydbog (Download)
 • Sprog: Dansk

Er du træt af at føle dig træt? Har du svært ved at tage dig sammen og få de ting gjort, som du skal, pga manglende energi? Drømmer du om mere energi og livskraft?

Forbedr' din energi og få mere ud af din dag.

Føler du dig ofte træt og uoplagt i hverdagen?

Få en naturlig energiboost med denne hypnose, der er designet til at øge dit energiniveau, og derved din vitalitet og livlighed, og hjælpe dig med at tackle dine dage med overskud og motivation. Lydfilen arbejder med dyb afslapningsteknikker og positive suggestioner der påvirker dit underbevidste sind, for at genoplive din indre energikilde  og frigøre blokeringer, der dræner din energi. Derved kan den øge din mentale og fysiske energi, samt forbedre din generelle trivsel. Du får også foreslag om gode vaner der øger din krop og sinds velvære og energi.

 

Du får endnu bedre virkning fra denne lydfil, hvis du kombinerer den med nogle af de følgende tiltag:

 

 • Sørg for at få nok søvn. Kronisk søvnmangel har en meget negativ indvirkning på kroppen.
 • Sørg for fysisk aktivitet i det omfang der er rigtigt for dig. Det lyder måske ulogisk, men mangel på fysisk aktivitet kan bidrage til mangel på energi.
 • Spis en varieret kost, så du få de vigtige næringsstoffer din krop har behov for.
 • Stress kan være en væsentlig kilde til træthed. Sørg for at få hvilepauser lagt ind i din dag. Det kan være så enkelt som bare at lukke øjnene, tage nogle dybe, langsomme vejrtrækninger og gentage nogle afslappende og positive sætninger til dig selv, såsom ”I dette øjeblik er jeg rolig og slapper af” eller ”Jeg nyder at hvile og blive genopfrisket.”
 • Bliv udredt af din læge for medicinske og psykiske tilstande som kan forårsage energitab. Især stress, som kan føre til nedsat energi, skal udredes.
 • Drikker du nok vand? Dehydrering kan føre til nedsat energi.
 • Overforbrug af koffein i kaffe, the, cola og energidrikke giver dig måske et midlertidig energiboost, men det efterfølges af et energitab. Undgå koffein senere på dagen, så du kan sove godt.
 • Får du nok naturligt lys og frisk luft? Det kan påvirke dit energiniveau.
 • En for stillesiddende livsstil og for meget tid foran skærme kan bidrage til manglene energi og træthed. Din krop og din hjerne har brug for bevægelse for at bibeholde energien.

 

Det er vigtigt at lytte til lydfilen adskillige gange for at den kan være effektiv. Det anbefales at lytte en gang om dagen i 2 uger, derefter ved behov. Sørg for at du kan lytte uforstyrret, og ikke imens du gør noget andet.

Du får lydfilen i to udgaver: med og uden musik, så du kan vælge den udgave du foretrækker.

 

Om Karen Holten

Karen Holten er en certificeret master hypnoterapeut og master NLP practitioner, uddannet på Hypnoseskolen, en førende hypnoterapeutskole i Århus og København. Hun har privat praksis i Odense og arbejder også online. Hun arbejder med mange forskellige problematikker, men har særlig interesse i selvværdsproblematikker og seksuelle problemer.

 

Søg altid hjælp hos din læge, hvis manglende energi er vedvarende og påvirker din dagligdag negativt.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...