Bliv et A menneske - lær at stå tidligt op med hypnose

Bliv et A menneske - lær at stå tidligt op med hypnose
 • Forfatter: Malte Lange
 • Udgave: Lydbog (Download)
 • Sprog: Dansk

Lær, hvordan du også kan blive et A menneske, der står tidligt op om morgenen. Hypnosen på lydbog viser dig vej til energi om morgenen, så du kan blive et A menneske.

Du kan også blive et A menneske, der nyder den tidlige morgen

Vil du blive bedre til at komme tidligt op om morgenen?

Der er mange fordele ved at være et A menneske, der kan stå tidligt op om morgenen. Bl.a. er det mere naturligt for kroppen at gå tidligere i seng og stå op tidligt om morgenen.

Det kan være svært at ændre vanerne uden hjælp, og derfor er hypnosen "Bliv et A menneske" opstået - for at give dig et forspring og løbende hjælp til at få vendt cyklussen en gang for alle.

Tænk, hvordan det ville være at vågne tidligt om morgenen, med en lille solstråle ind i soveværelset, strække armene op i luften, trække vejret dybt og tænke: YES - Nu skal jeg i gang!

 

En tidlig start på dagen med nok søvn kan give dig

 • Bedre energi om morgenen
 • Større kreativitet og gå-på-mod
 • Bedre sociale relationer
 • Tid til flere projekter og sjove idéer
 • Et bedre helbred
 • En mere naturlig dagsrytme
 • Bedre nattesøvn
 • Mulighed for at mindske stress

 

Bedre søvn - mere livsenergi

Det er måske på tide, at du føler dig udhvilet og får mere ud af dagen? Det er ikke forkert at være B menneske, men der kan være mange fordele ved, en gang for alle, at tage tyren ved hornene og få lavet dine sovevaner om, så du bliver et A menneske!

For det første lever A mennesker længere end B mennesker. Det skyldes nok, at det er sundere for kroppen, når man har et A menneskes søvnrytme, da kroppen belastes mindre hver dag.

Desuden er A mennesker ofte både mere produktive og kreative, fordi de ikke skal bruge flere timer af dagen på at "vågne rigtigt", som mange B mennesker beskriver, at de har brug for.

Samtidig er et mere naturligt søvnmønster det rene gift for stress, som så mange af os har problemer med i en travl hverdag.

Alt i alt er der kun fordele ved at være A menneske, og det er noget, alle kan lære at blive.

 

Sådan bliver du A menneske med hypnose

Når vi ikke har et naturligt søvnmønster, skyldes det ofte, at kroppen har vænnet sig til at skadeligt et af slagsen.

Men det betyder også, at vi kan få en meget sundere søvnrytme, hvis vi ændrer den vane til et A menneskes, og det er lige netop dét, hypnose kan.

Når du anvender hypnosen, vil den guide dig gennem en proces, hvor du selv kan ændre kroppens "programmering". For hver gang, du lytter til hypnosen, vil du dermed fortælle din hjerne, at de har lyst til at gå tidligt i seng og stå tidligt op

På den måde går du fra at være træt og uoplagt om morgenen til at være et A menneske, der er frisk og klar til en ny dag.

Der er dog nogle ting, du bør undgå, for at få den fulde effekt af hypnosen.

 

Undgå følgende for at få det fulde udbytte af hypnosen

Der er ikke noget som TV-serier eller “skærmkiggeri” til langt ud på natten, som kan ødelægge din nattesøvn og ikke mindst den gode oplevelse af morgenstunden.

Undgå derfor så vidt muligt at bruge TV, computer eller telefon inden sengetid. Det skarpe lys fra en skærm stimulerer hjerne og gør, at den får sværere ved at "geare ned"

Dyrk ikke motion senere end to timer før, du skal sove. Hvis du gør, vil din krop stadig være mere aktiv efter træningen, og du vil have svært ved at falde til ro.

Undgå også at drikke koffeinholdige drikke, så du ikke bliver holdt vågen flere timer om natten.

Hvis du selv ved, at der er andre ting, som besværer din søvn, bør du selvfølgelig også undgå dem, hvis det er muligt.

 

Bliv et A menneske med vores smarte app

Når du bestiller hypnosen, vil du samtidig få adgang til den via vores smarte app. På den måde har du altid adgang til lydbogen, og kan arbejde på at blive et A menneske, lige hvor og hvornår når du vil det.

App'en kan downloades til måde Apple og Android, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt den nu kan afspilles på din enhed.

Husk, vi tilbyder 100% pengene tilbage garanti, hvis du bestiller "Bliv et A menneske" her på siden, så du er garanteret en god oplevelse.

Bliv et A menneske i dag - Køb hypnosen og lær at stå tidligt op allerede i morgen.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...