Mobilafhængighed Hypnose - Brug mindre tid på mobilen

Mobilafhængighed Hypnose - Brug mindre tid på mobilen
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Lær, at give slip på din mobiltelefon og være mere tilstede både socialt og på arbejdspladsen.

Er din mobilafhængighed ved at tage overhånd?

Smartphones og tablets giver os en masse muligheder, men de er også nemme at blive afhængige af!

Der er altid noget nyt at se, høre og læse, og det kan være svært at lægge mobilen fra sig, men programmet mod mobilafhængighed får du effektiv hjælp til at lade mobilen ligge.

De mange timer på mobilen kan gøre os mere indelukkede, asociale og forringe vores forhold til partnere, venner, familie og kollegaer.

Du kender det sikkert, at man ofte bare sidder og kigger på noget, der er totalt ligegyldigt - nyheder, sociale medier eller en tilfældig artikel “man lige er faldet over”.

Det kan være godt lige at få genovervejet sine prioriteter en gang i mellem og se, hvad der faktisk bliver brugt tid på. Den kan som regel bruges bedre, og hypnosen mod mobilafhængighed får du muligheden for at genoverveje dine prioriteter.

 

Mobilafhængighed er et problem

Mobilafhængighed er ikke noget at grine af - det kan koste både venskaber, helbred og tiden til alt det vigtige i livet.

I hypnosen mod mobilafhængighed får du en hypnose-lydfil, der er super simpel at lytte til, og som hjælper dig med både at lægge mobilen ned - og lade den ligge!

Afhængigheder er enkelt at bearbejde med hypnose, og du vil hurtigt mærke en forskel. Og hvis du kigger i dit batteriforbrug for telefonen, vil du se, at de timer, du bruger på mobilen hver dag, pludselig bliver markant færre!

Giv dig selv chancen for mere tid, mere overskud og ikke mindst bedre kontakt med de mennesker, som betyder noget for dig.

 

Hvad får du i hypnosen til mobilafhængighed?

  • Du får hjælp til at lægge mobilen fra dig og ikke altid gribe ud efter den, når kedsomheden melder sig
  • Du får dine prioriteter på plads, så du har bedre tid til det, som betyder noget for dig
  • Mindsket afhængighed af mobilbrug

Hypnosen er simpel og effektiv, og den kan bruges af alle, der ønsker at mindske deres mobilafhængighed.

Gennem støtte og vejledning hjælper den dig med at dæmpe din trang til at tjekke din telefon, og du lærer, hvordan du aktivt kan ændre vanen med at bruge for meget tid "online".

Det kræer ingen forudgående viden at anvende hypnosen - det eneste, du skal gøre, er at lade lydbogen guide dig gennem hypnosen, så du aktivt kan mindske din afhængighed af mobilen.

 

App til behandling af mobilafhængighed

Hypnosen kan afspilles på flere platforme, bl.a. vores smarte app, der kan hentes til både iPhone og Android.

På den måde får du din egen app mod mobilafhængighed, så du altid kan lytte til hypnosen, når du føler behov for det. Alt, du behøver, er at finde et behageligt sted at sidde og tage høretelefonerne på.

Det bliver ikke meget lettere end det.

Husk, at vi desuden tilbyder altid 100% "pengene tilbage"-garanti på vores hypnoser, når de bestilles her på siden, så du er sikret en god oplevelse i kampen mod mobilafhængighed.

 

Køb hypnosen som lydfil med det samme og slip af med mobilafhængigheden - hurtigt og effektivt


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...