Præsentationsteknik*

Præsentationsteknik

Er du også utryg ved præsentationer, festtaler eller eksamener? Så er Kristian Kochs "Præsentationsteknik" løsningen for dig. I over 30 lektioner gennemgår Kristian Koch alt fra kropssprog til teknikker der hjælper med at få styr på din nervøsitet.

Video (DVD)
 • kr. 849,00
 • kr. 424,50
 • Spar kr. 424,50

50% Udsalg! Gælder kun så længe lager haves

Bliv den ultimative taler med Kristian Kochs "Præsentationsteknik"

Denne dvd handler ikke om det, du skal sige. Den handler om, hvordan du fanger og fastholder dine lyttere ved hjælp af avancerede teknikker som flere store talere benytter sig af, bl.a. ved hjælp af kropssprog, placering og dramaturgi.

Når folk har svært ved at holde præsentationer, festtaler og oplæg, er det ofte ikke det, man skal sige, der volder folk de største problemer. Det er derimod måden, man skal fremføre sit indhold på, der gør folk nervøse og usikre. Derfor fokuserer Kristian Kochs "Præsentationsteknik" ikke på selve indholdet, af det du vil sige, men hvordan du får dit budskab ordentligt igennem til dine lyttere.

I mere end 30 lektioner vil Kristian Koch give dig uundværlig viden om bl.a. kropssprog, nervøsitet, stemmeføring og Powerpoint-fremvisninger. Evnen til at lave en god præsentation eller tale er ikke noget, man er født med. Det er noget alle kan lære.*

Hvem er Kristian Koch?

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholder og coach, som både hjælper erhvervsfolk og musikere med at formidle troværdige og fængende budskaber, og til at fange og fastholde deres publikum. Kristian Koch har hjulpet flere af Danmarks største artister og virksomheder, bl.a. Panamah, Bryan Rice og flere MGP-deltagere.

Kristian Koch er ekspert inden for præsentationsteknik, kropssprog og menneskers bevidste og ubevidste signaler. Hans ekspertise bygger på mange års erfaring med at rådgive musikere og erhvervsfolk samt hans skuespiller-uddannelse, coaching-uddannelse og diplom i informationsteknologier (DIT ITU).

Denne imponerende mængde af erfaring sikrer dig et solidt og professionelt opbygget produkt, som er let forståeligt, og kan benyttes af alle, der ønsker at skærpe deres evner i formidling.*

"Filosofien bag min coaching er, at alle skal kunne forstå den." Kristian Koch


 

Hvad får jeg ud af Kristian Kochs "Præsentationsteknik"?

Over mere end 30 lektioner gennemgår Kristian Koch i "Præsentationsteknik" flere vigtige og sammenhængende emner, der alle er direkte anvendelige i din egen præsentation eller tale. Lektionerne er fordelt over 8 overordnede afsnit, der er delt ind i specifikke kapitler, som gør gennemgangen let og overskuelig:

 • Intro
 • Nervøsitet
 • Kom godt fra start
 • Kropssprog
 • Optimal kontakt til lytterne
 • Stemme
 • Bonus-viden
 • Afslutning

Hvert afsnit afsluttes med en opsummering, så du får et bedre overblik, og ikke glemmer de vigtige detaljer. Du vil i løbet af Kristian Kochs gennemgang af "Præsentationsteknik" høre om, hvorfor du bliver nervøs, og hvordan du let kan bekæmpe nervøsiteten. Dette samtidig med at du vil lære at holde publikums opmærksomhed fra start, og fastholde den løbende med simple teknikker om bl.a. bedre stemmeføring og bedre kropssprog.

Under det ekstra afsnit, bonus-viden, arbejdes der desuden med bl.a. PowerPoint-præsentationer, hvor Kristian Koch forklarer hvilke faldgrupper der er forbundet med disse. En dårlig PowerPoint-præsentation kan ødelægge et helt foredrag, selv hvis du kan al dit stof på rygraden.*

Ved køb af den fysiske DVD får du desuden også muligheden for at se DVD'en "Præsentationsteknik" med danske undertekster.

Køb Kristian Kochs "Præsentationsteknik" i dag, og giv din præsentation eller dit foredrag et seriøst boost.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Video (DVD)
 • kr. 849,00
 • kr. 424,50
 • Spar kr. 424,50
Henter...