Angst for angst hypnose

Angst for angst hypnose
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Angst for angst-hypnosen er lavet præcis til dig, der ønsker at dæmpe frygten for at få angst. Hypnosen er let-lyttet og meget effektiv til at dæmpe angst for at blive angst, så du kan føle dig sikker og få selvkontrollen tilbage.

Dæmp angst for angst med effektiv hypnose

Lær, hvordan du kan bearbejde din angst for angst med denne effektive hypnose, der er særligt udviklet til at minimere risikoen for, at du oplever et angstanfald som følge af den forudgående frygt for at få det.

Lider du af angst for angst, vil du opleve at blive begrænset i din dagligdag, og sandsynligvis vil du undgå bestemte situationer af frygt for, at angsten vil ramme. Det er både en normal og forståelig reaktion, men tjener dig intet formål og er ikke konstruktivt for dit liv og din lykke.

Med den spændende hypnose "Angst for angst" kan du udfordre angsten og tage kontrollen tilbage.

Hvad får du med Angst for angst hypnosen?

  • Vælg mellem to versioner - med og uden musik.
  • Behagelig og effektiv hypnose, der lader dig udfordre din angst for angst.
  • Kan afspilles på en række forskellige platforme.

Programmet kan anvendes i to versioner, både med og uden meditativ musik i baggrunden. Dermed kan du vælge den version, der passer dig bedst, så effekten er stærkest mulig. 

Hypnosen kan desuden afspilles på en række forskellige platforme og via app, så den altid er tilgængelig, når du har brug for den. Den vil også altid være tilgængelig på din private konto på mindly.dk, så selv hvis du mister din telefon eller skifter til at myt mærke, vil du aldrig miste den.

Hvad får du ud af hypnosen mod angst for angst?

Med den effektive hypnose mod angst for angst lærer du at bearbejde angsten og symptomerne på den. Du vil kunne dæmpe de typiske kendetegn ved angstanfaldet såsom hjertebanken, hedeture, tørhed i munden, kvalme, rysten på hænderne, svimmelhed og vejrtrækningsproblemer.

Du får en ny chance for at værdsætte de situationer, du før frygtede eller helt undgik, og derved føles din hverdag mere rolig og sikker. Det er en selvforstærkende effekt, der understreger styrken ved hypnosen mod angst for angst og hypnoterapi generelt.

Du vil også lære, at selv hvis der skulle opstå situationer, hvor du føler dig angst, så er det ikke farligt. Angsten er ikke din mester, men din slave, og den mister sim kraft, når du ikke lader den stjæle energi fra dig.

Hvordan bruger du hypnosen mod angst for angst?

Lyt til hypnosen dagligt i 14 dage. Efter de 14 dage lader du bare hypnosen gøre sit arbejde med underbevidstheden og vise sin effekt. Tænk gerne dagligt over, hvordan du kan undgå at give energi til din angst.

Efterfølgende kan du lytte efter behov - husk på, at hypnose kan ikke overdoseres, ikke er farligt, og at hver gang du lytter, forstærker du effekten af de tidligere lytninger.

Tilfredshedsgaranti på 'Angst for angst'

Hvis du følger programmet og efter 14 dage ikke føler, at der er en forbedring, tilbyder vi fuld "pengene tilbage"-garanti på programmet.

Dæmp din angst for angst i dag. Bestil nu og lyt med det samme.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...