Hypnose for børn: Dæmp Vandskræk - Aldrig mere bange for vand*

Hypnose for børn: Dæmp Vandskræk - Aldrig mere bange for vand
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Hjælp dit barn til at få dæmpet sin vandskræk. At være bange for vand er ubehageligt og hæmmende - få løsnet op og giv dit barn en dejlig oplevelse med vand.*

Sådan lærer dit barn at slippe af med vandskræk*

I hypnose programmet Dæmp vandskræk - Aldrig mere bange for vand får dit barn lov til at opleve en hypnotisk historie, som langsomt men sikkert opbygger selvtillid overfor at gå i vandet, og at bearbejde irrationel frygt og angst.

Det er vigtigt, når man bearbejder vandskræk, at tage det skridt for skridt, uden at presse på, så barnet har tid til at vænne sig til de nye tanker om vandet. Hypnosen sørger for en langsom og blid introduktion til at opleve og nyde de muligheder vandet giver.*

Barnet skal bare lytte og følge med og får udover en dejlig oplevelse rykket ved tanker og følelserne omkring vand, så de ikke længere holder barnet tilbage.

Måden du bruger hypnosen til at dæmpe vandskræk

Lad dit barn lytte dagligt til historien/hypnosen i en lille periode - tag f.eks. 5 dage i træk.

Derefter kan historien/hypnosen lyttes til efter behov, eller når barnet spørger efter det!

Hypnose kan ikke overdoseres, er ikke farligt - og vil kun det bedste for dit barn - nemlig hjælpe ham/hende af med at være bange for vand, og i stedet give selvtillid og gå-på-mod til at prøve noget nyt. Husk at gøre lytningen til at en god oplevelse, så barnet har lyst til at lytte igen næste gang.

Tilfredshedsgaranti på 'Dæmp vandskræk'

Hvis du/I følger programmet Dæmp Vandskræk - Aldrig mere bange for vand og efter 14 dage ikke føler der er en forbedring i barnets angst for vand, tilbyder vi fuld pengene tilbage garanti på programmet.

Det er begrænsende og ubehageligt at være bange for vand. Og barnet går ikke mindst glip af mange gode og sjove oplevelser med venner og familie i vandet.

Giv dit barn chancen for at komme over sin vandskræk i dag.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...