Hypnose for børn: Lær at være alene - aldrig mere bange for at være alene*

Hypnose for børn: Lær at være alene - aldrig mere bange for at være alene
  • Forfatter: Malte Lange
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

I dette effektive program kan barnet lærer på en rar og positiv måde at være alene uden at opleve usikkerhed eller ængstelse. Hypnosen ændrer gradvist barnets adfærd, idet dets tanker, følelser og handlemønstre påvirkes.*

Sådan påvirker hypnosen dit barns tanker og følelser i en afslappet, tryg og mere selvstændig retning*

Børn skal gradvis lære at kunne være mere selvstændige og turde være alene uden at blive bange. Barnets ro og tryghedsfølelse har stor betydning for dets velvære, dets selvfølelse og trivsel i det hele taget.
Hypnose bruges som et redskab til at ændre dårlige mønstre og tanker. Det er effektivt  at bruge hypnose for at forandre indgroede vaner og skabe nye positive vaner,  så man får det bedre med sig selv, er mere tryg og fungerer bedre i hverdagen. Usikkerhed og ængstelse ved adskillelse fra den voksne selv i kortere perioder påvirker barnets selvværd og selvtillid. Det ligger dybt i sindet - men med hypnosens visualiseringer  kan vi komme helt derind og stille og roligt hjælpe processen på vej på en positiv måde.*

Hypnose programmet ’Lær at være alene’ giver dit barn en dejlig oplevelse hver dag. I en afslappet tilstand vil barnet opleve optimal støtte og fokus på gode oplevelser. På en legende og positiv måde styrkes de gode vaner og de dårlige får mindre fokus og skubbes længere væk. Barnet skal bare lytte og følge med og får - udover en hyggestund - rykket ved tanker og hjerneprocesser, så ængstelsen og usikkerheden ved at være alene ophører. Samtidig styrkes barnets tryghedsfølelse, selvværd og livsglæde.*

Børn suger nemt ny viden til sig, og har i mange tilfælde endnu nemmere ved at få resultater ud af hypnose end voksne. Årsagen er at børn er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.

Hypnosen til at lære at være alene lader barnet visualisere sig selv som en tryg, glad og selvsikker person. Al tale i hypnosen er skabt til børn og foregår i børnehøjde, da det giver de bedste resultater. Det hele er fortalt som en god historie fyldt med metaforer, fantasi og positive tanker, der trænger dybt ind i barnets sind og skaber tryghed, ro, livsglæde og overskud.

Hypnose virker bedst ved gentagen lytning.

Sådan gør du for at bruge: Hypnose til børn: ’Lær at være alene’

Lad dit barn lytte dagligt til historien/hypnosen i en lille periode - tag f.eks. 5 dage i træk.

Alle børne-hypnoserne har form som historier, med fokus på en god og sjov oplevelse for barnet - samtidigt med at det lærer noget.

Efter en tid kan barnet lytte til historien/hypnosen efter behov, eller når barnet spørger efter det! Det er et tilbud – ikke en tvang. Gør oplevelsen positiv for dit barn, så barnet også har lyst til at lytte næste gang.

Hypnose kan ikke overdoseres, hypnose er ikke farligt. Den gode historie vil kun det bedste for dit barn - nemlig give ham/hende  et bedre, sundere og gladere liv.

Tilfredshedsgaranti på ' Lær at være alene’

Hvis du/I følger hypnoseprogrammet ’Lær at være alene’ og efter 14 dage ikke føler, der er en forandring og forbedring i barnets reaktionsmønster, tilbyder vi fuld pengene tilbage garanti på programmet.

Tilbyd dit barn en positiv forandring til et tryggere og gladere liv allerede i dag ved hjælp af  hypnosen ’Lær at være alene’*


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...