3. Mindfulness - Mindful Yoga (MindfulHouse)

3. Mindfulness - Mindful Yoga (MindfulHouse)
  • Forfatter: Nina Ekman
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Du får 2 blide hatha yoga programmer i denne lydbog fra Nina K. Ekman.

Denne lydbog indeholder vejledninger til to blide hatha yoga.

Ved at lave øvelserne på denne lydbog regelmæssigt, forbedrer du kontakten med din krop og du gør en aktiv indsats for at styrke dit mentale og fysiske helbred. Yoga er en form for meditation og i det henseende gælder de samme instruktioner, som i kropsscanningen og i den siddende meditation. Dvs. At vi også i yogaen dyrker en kvalitet af opmærksomhed, der er accepterende og ikke-stræbende fra øjeblik til øjeblik.

Mindful Yoga er del 3 af Nina K. Ekmans Mindfulness program i 4 dele. Hver af dem kan bruges alene, og den fulde Mindfulness oplevelse får du med alle 4 dele.

Køb den fulde pakke, med alle 4 programmer fra Nina K. Ekman og spar 41% - klik her

 

For at dyrke Mindfulness behøver du kun dig selv – og måske lidt guidning

Mindfulness træning og udøvelse behøver ikke at være forbundet med røgelse, lotusstillinger eller ritualer. Det eneste du behøver, er at stoppe op og bare være – opmærksom på hvad der sker lige nu i dette øjeblik, hvor end du er, hvad end der sker i din krop, i dit sind og i dit følelsesliv præcist nu.

I starten kan det dog være en god idé at få noget guidning, især til de formelle øvelser, såsom meditation, kropsscanning og yoga. Ideen er at du ud fra dette kan finde de øvelser og metoder der passer dig bedst for måske til slut at blive din egen guide gennem meditationerne.

Til dette formål har Nina K. Ekman udviklet 4 Mindfulness programmer som er inspireret af Jon Kabat Zinn.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

  1. Forord yoga (3:55)
  2. Yoga 1 (41:21)
  3. Yoga 2 (30:23)
Henter...