Sengevædning Hypnose - Undgå ufrivillig vandladning om natten

Sengevædning Hypnose - Undgå ufrivillig vandladning om natten
  • Forfatter: mindly.dk
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Få hjælp til at bedre mærke tissetrangen og komme ud på toilettet i tide om natten. Enuresis (sengevædning) er ikke rart, men kan afhjælpes og trænes væk.

Få hjælp til at komme af med enuresis (sengevædning) og bliv bedre til at mærke tissetrangen.

Sengevædning kan være ubehageligt og føles skamfuldt - men det er meget normalt og sker for mange mennesker. Først og fremmest skal det udelukkes at det skyldes blærebetændelse, men herefter handler det om at blive opmærksom på sit væskeindtag før sengetid og optræne evnen til at mærke tissetrangen melder sig.

Det har aldrig hjulpet nogen, hverken voksne eller børn at komme af med sengevædning ved hjælp af kritik, skæld ud eller “at gøre et stort nummer ud af det”. Det handler om at finde årsagen til hvorfor tissetrangen er så stor at det går galt om natten.

Få hjælp til sængevædning (enuresis) i dag!

Hypnosen til sengevædning, hjælper med at acceptere situationen og lærer lytteren at fokusere på at finde mønstre, og øger opmærksomheden på tissetrangen når man sover.

Der skal støtte og opmuntring til at komme af med sengevædning. Det kan tage tid, træning og en langsom indlæring af at mærke tissetrangen bedre. Hypnose kan hjælpe med at holde motivationen oppe og holde fokus på den den fremgang man opnår.

Tænk hvis du var fri for sengevædning om et par uger og kunne sove en hel nat og vågne tør, frisk og veludhvilet. Forestil dig at du automatisk vågner om natten hvis tissetrangen er for stor til at blive holdt. Mærk hvordan det føles at have arbejdet sig selv ud af sengevædning og fået sin frihed og gode nattesøvn tilbage.

Tilfredshedsgaranti på sengevædningshypnosen

Husk vi tilbyder 14 dages 100% pengene tilbage garanti, hvis du ikke mærker en forbedring i din sindstilstand og tilgang til sengevædning så får du alle dine penge retur.

Giv dig selv chancen for en tør og behagelig nat - Køb hypnosen her og lyt på vores gratis app til iOS og Android


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...