Selvsikker bag rattet - Aldrig mere bange for at køre bil

Selvsikker bag rattet - Aldrig mere bange for at køre bil

Er du træt af at være bange for at køre bil? Bearbejd din angst med hypnose, så du både får lyst til og mulighed for at køre bil igen - og nyde det.

Sådan undgår du at være bange for at køre bil

Du ved selv, hvor belastende det er, når man ikke tør køre bil.

Du kender irritationen ved de begrænsede muligheder, der er, når man ikke kan tage bilen, hvorhen man vil.

Men med hypnose kan du overvinde angsten, så du ikke længere være bange for at køre bil, og det er derfor vi har udviklet dette program.

Gennem hypnosen får du hjælp til at lære dig selv, hvordan du værdsætter køreturen og ikke reagerer på de normale impulser, er skaber din frygt.

Hypnosen er både en billig og effektiv løsning, der er designet til at hjælpe dig med ikke at være bange for at køre bil, så du får den frihed til at tage, hvorhen du vil, når du vil det - uden frygt.

 

I hypnosen 'Aldrig mere bange for at køre bil' får du:

  • Du får hjælp til at give slip på unødig angst og usikkerhed omkring at køre bil
  • Du bliver løftet og får hjælp til at få ny energi og mod på at køre bil
  • Du får effektiv hjælp til selvhjælp, som giver dig mod på at foretage en positiv forandring i dit liv

 

Selvsikker bag rattet - kør bil med selvsikkerhed

I hypnose-programmet Selvsikker bag rattet - Aldrig mere bange for at køre bil får du muligheden for lære, hvordan du kan kode dine tankeprocesser og vanemønstre om til at føle dig tryg, falde til ro og have mere overskud, når du kører bil.

Hypnosen kan bruges, hvis du f.eks. er angst for at køre på motorvej, men også hvis du er almindeligt angst for at køre bil.

Hypnose virker bedst ved gentagen lytning.

Speak af Kristian Fjord.

 

Sådan bruger du hypnosen til at bearbejde angst for at køre bil

Lyt til hypnosen dagligt i 14 dage.

Efter de 14 dage lader du bare hypnosen gøre sit arbejde med underbevidstheden og vise sin effekt.

Tænk gerne dagligt over, hvordan du kan nyde at køre bil, og hvordan du kan slappe mere af i bilen.

Efterfølgende kan du lytte efter behov.

Husk på, at hypnose kan ikke overdoseres, ikke er farligt, og at hver gang du lytter, forstærker du effekten af de tidligere lytninger.

 

App til at dæmpe angst for at køre bil

Ved at bestille hypnosen mod angst for at køre bil her får du samtidig adgang til programmet via vores smarte app, som du både kan hente til Apple og Android.

Du skal dermed ikke tænke over, hvilken platform du benytter, og du har samtidig altid hypnosen med dig, så du kanlytte til den lige når du vil.

Med hypnosen på app kan du hjælpe dig selv med ikke at bære bange for at køre bil, når det passer dig, og bestiller du flere digitale programmer fra Mindly.dk, får du samtidig også adgang til dem gennem app'en.

Få din frihed tilbage og lær at nyde at køre bil - Bestil her og lyt med det samme


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Anonym
Tirsdag, 28. Juni 2022
Når man har et prøblem prøver man alt. Jeg synes det er et fint initiativ I gør. Og siger tak….håber det kan hjælpe mig…måske over tid! *
Anonym
Fredag, 3. Juni 2022
Synes der var meget lidt, der handlede om det at køre bil. *
Trine
Søndag, 13. Marts 2022
Jeg hat været panisk angst for at køre bil de sidste 20 år. Efter en uges lytning af hypnosen og små ture i bilen er jeg nu tryg ved at køre bil og synes faktisk det er helt sjovt. Jeg havde aldrig troet jeg skulle komme dertil. Det har været en kæmpe hjælp og jeg kan kun anbefale andre, der har det som mig at prøve hypnosen her. *
Anonym
Tirsdag, 6. April 2021
Virkede ikke på mig *
Karina
Tirsdag, 4. Juli 2017
Jeg fik kørekort for 10 år siden og havde ikke kørt bil i 8 år. Vi fik bil for 3 år siden og har aldrig kørt den, fordi jeg var bange. Jeg købte derfor "selvsikker bag rattet". Inden jeg lyttede til den ville jeg ikke engang sætte mig bag rattet. Lige efter jeg havde lyttet til den første gang, satte jeg mig bag rattet og kørte. Jeg var slet ikke bange mere og er det stadig ikke. Jeg kører bare! Det er SÅ fantastisk og befriende! *
Heidi
Onsdag, 31. August 2016
Først gang jeg lyttede til denne hørte jeg den til ende i vågen tilstand. Derefter begyndte jeg at lytte til det når jeg gik i seng. Jeg har lyttet til det intensivt i ca 3 uger hver aften jeg er gået i seng. Jeg har kun den første gang hørt den til ende vågen. Nu falder jeg i søvn til det. Og det virker. I sidste uge satte jeg mig i bilen og kørte på motorvejen og over en kæmpe bro. Dette har jeg ikke turde gøre i omkring 3 måneder. Det er så dejlig at turde køre bil igen. Så jeg vil anbefale dem der får angst for at køre bil. Hør dette og kom af med din angst. *
Henriette
Fredag, 30. Maj 2014
Har brugt produktet en del dage 3 uger og kan køre steder hvor jeg ikke har kunne komme , da ensporethed og angst gang på gang havde overvundet mig. Arbejder mig ligeså stille hen mod et sted hvor jeg har været bange for at køre i flere år. Der vil jeg drage hen når jeg er klar.
Hypnosen er virkelig et redskab der kan anbefales, da det jo handler om at flytte sin tankegang til nye og positive tanker. Er ikke færdig men rigtig godt igang med at skabe mig den frihed jeg så længe har kæmpet for. Og jeg flytter mig hele tiden. 5 stjerner er velfortjent herfra.
*
Anonym
Fredag, 20. December 2013
Jeg har ikke ville havde kørerkort, undgået det i mange år. Nu stod jeg i en arbejds situation hvor nu måtte jeg ha det kørekort. Men oplevet en ret så alvorlig angst når jeg var ude m kørerlærer. Øv jeg vil dumpe, og det blev bare værere. Men så efter dette køb, efter første gang jeg hørte lydbogen her, hjælp det sku... Har nu falt i søvn flere gange om aftenen med lyden i ørene og underligt så har det hjulpet mig vildt meget. Angsten er faktisk væk stadig og, jeg bestod lige i går. Er så glad. *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...