Aldrig mere præstationsangst - At yde med selvsikkerhed og god energi*

Aldrig mere præstationsangst - At yde med selvsikkerhed og god energi

Går klappen ned eller bliver du usikker når du skal præstere noget på studie, job eller i din fritid? Få effektiv hjælp til at blive mere selvsikker og kunne præstere. Hypnose hjælper dig til at arbejde med din præstationsangst

Lær at yde maksimalt uden præstationsangst og usikkerhed*

Alt for mange mennesker holder sig selv tilbage fra at yde maksimalt, fordi de bliver begrænset af deres egen præstationsangst.

Præstationsangst kan være mange ting: at du er bange for hvad andre vil tænke, at du ikke lever op til dine eller andres forventninger og meget andet. Fælles for det hele er at det handler om en form for vurdering.

Hvis du virkelig skal yde, og glemme alt om præstationsangst, gælder det om at finde tilbage til at nyde den aktivitet du har gang i og kun fokusere på at yde dit allerbedste og gøre det fordi du har lyst.

Dette og mere til hjælper hypnosen Aldrig mere præstationsangst dig med. Det er let, enkelt, hurtigt og meget effektivt.*

 

Aldrig mere præstationsangst - At yde med selvsikkerhed og god energi tilbyder dig

Præstationsangst hypnosen på lydbog kan hjælpe dig med:

 • Du får nye måder at agere og handle på - så du bedre kan nyde og yde i enhver situation og aktivitet
 • Du får en nem måde at visualisere og mentalt træne dig selv i at præstere noget uden præstationsangst
 • Du lærer at vente med at vurdere til efter du er færdig med at præstere - så du kan yde dit bedste hver gang
 

Behandling af præstationsangst med hypnose

Præstationsangst kan bearbejdes på mange måder. De to mest effektive metoder til at behandle præstationsangst, er ved at:

 1. Bearbejde dine tanker omkring præstation og hvad du kan gøre i stedet for at blive nervøs
 2. Træne den succesrige præstation igen og igen - så den til sidst er standarden for hvordan du præsterer

Hypnosen til præstationsangst er designet til at give dig begge dele. Alle dine negative, usikre og nervøse tanker udfordres og afhjælpes.* Samtidigt får du lov til at visualisere den gode præstation igen og igen. Det giver dig nye hjernebaner og tanker, som understøtter mere selvsikkerhed og troen på at du kan levere varen. Det giver dig også en træning på niveau med topatleter og forretningsledere på verdensplan, der alle benytter visualisering til at skabe det de ønsker. Hypnose er et værktøj og en genvej til bedre resultater og bedre præstationer.

 

Vi tilbyder desuden 100% tilfredshedsgaranti på dit køb

- prøv i 14 dage og få pengene retur hvis du ikke er tilfreds.

 

Hjælp til præstationsangst

Du får hypnosen mod præstationsangst i to udgaver. Begge er med samme speak, den ene er med ren tale og den anden er der lagt meditativ musik i baggrunden. Så kan du vælge den version der passer dig bedst.

Det bedste resultat får du ved at gentage lytningen af hypnosen hver gang du føler behov for det, og ønsker at være mere i et med dig selv når du skal præstere. Præstationsangst trænes væk ved gentagen lytning og visualisering - og det positive indspark fra hypnosen giver dig blod på tanden, til at yde dit bedste.

 

Kom af med præstationsangst - køb Aldrig mere præstationsangst her og lyt med det samme efter køb


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

7 råd til mindre præstationsangst – yd bedre foran andre mennesker

Lider du af præstationsangst? I så fald har vi her samlet 7 gode råd, så du kan overkomme din præstationsangst og derved yde bedre ved fremlæggelser, præsentationer, eller når du måtte have behov for at stille dig op foran tilhørere.

 

Når præstationsangst rammer

Det kan i mange situationer være yderst problematisk, at lide af præstationsangst. Derfor er det vigtigt, at du formår at få den mindsket eller helt kommer af med den.

Der er forksel på, hvornår præstationsangst rammer den enkelte, hvor det for nogle især er et problem, hvis andre observerer dem, mens de skal udføre en opgave eller handling. For andre er deres præstationsangst mere internaliseret og kan komme til udtryk, selv når de er alene, eller kun når særlige forhold gør sig gældende, f.eks. hvis en bestemt person har visse forventlinger til den præstation, man skal udføre.

Uanset hvordan ens præstationsangst kommer til udtryk, så er det fælles for dem alle, at de er hæmmende og i de værste tilfælde decideret lammende for den pågældende. Det er ingen tjent med, og det er vigtigt at arbejde hen imod en tilstand, hvor man ikke lider af præstationsangst, eller hvor den er mindsket til et tålelig niveau.

For at du, eller nogen du kender, kan begynde processen mod mindre præstationsangst, så har vi herunder samlet syv råd, der kan være en hjælp på vejen.

Mand uden præstationsangst

 

Prøv disse syv råd til mindre præstationsangst

 1. Øvelse gør mester. Hvis du øver din præsentation, eller hvad du måtte have din præstationsangst forbundet med, grundigt nok, så vil du til sidst have den så meget under huden, at det per automatik vil give dig noget at falde tilbage på – og derved øge din tryghed samt mindske præstationsangsten. Dette virker også på sigt, da succesoplevelser opbygger troen på en selv.
 2. Find et fokuspunkt i forbindelse med den handling, der fremkalder angsten. Ved at have et fokuspunkt, vil du ikke i samme grad være opmærksom på ”publikum” i forbindelse med din præstation. Denne metode kan mindske din præstationsangst, fordi du så vidt muligt ikke lader dit sind huske på, at der er andre, som måske bedømmer din præstation undervejs.
 3. Medbring en flaske vand til hvad end du skal deltage i. Det at have noget at drikke kan give dig muligheden for at have en sikkerhedsline, hvor du ved at tage en kort drikkepause kan genfinde roen og derved mindske din præstationsangst. Det virker både ved fremlæggelser, eksamen og lignende situationer, hvor præstationsangst let kan opstå.
 4. Hvis du øver noget før en given præstation, så kan det være en fordel at øve dig foran venner og bekendte, når først du er kommet i gang med processen. Derved lærer du at stå over for andre mennesker med din præstationsangst, uden at det er et "farligt" forum med ukendte personer. Er ens præstationsangst af meget slem karakter, kan man også øve foran et spejl i starten.
 5. For at kunne fuldføre en præstation uden problemer, så vil det være essentielt at have styr på vejrtrækningen. Hvis du trækker vejret meget hurtigt, eller på anden måde har en unaturlig vejrtrækning, så vil din præstationsangst lettere tage over -  en rolig og naturlig vejrtrækning kan derimod holde præstationsangst på afstand.
 6. Accepter, at du er nervøs, og at det er ganske naturligt. Verden bryder ikke sammen, fordi du er nervøs. Det er alle andre også i større eller mindre grad. Nervøsitet leder til præstationsangst, og når man først accepterer, at det er okay at være nervøs, så mindsker man automatisk sandsynligheden for præstationsangst, fordi følelsen af nervøsitet ikke længere opfattes som noget farligt og angstfremkaldende af sindet.
 7. Du fejler ikke som person, fordi at du laver en fejl eller et kiks i løbet af en præsentation. Faktisk laver alle fejl under præsentationer, og det vigtigste er, at du sørger for at komme på rette spor igen derefter. Hvis ikke, så vil de negative tanker være selvforstærkende i forhold til din præstationsangst.

Få hjælp mod præstationsangst

 

Få mere hjælp til at undgå Præstationsangst

Når du har læst disse 7 gode råd om, hvordan du kommer over din præstationsangst, så skal du være klar over, at ændringerne ikke sker i løbet af en dag. Ofte ligger der dybere ting bag præstationsangst, hvilket også er medvirkende til, at du skal se på det som en løbende proces.

Hvis du føler, at du har behov for ekstra hjælp eller støtte, for at overvinde din præstationsangst, så er en lydbog et både billigt og effektivt værktøj. Det kan sammenlignes med hele tiden at have en ven i nærheden - en ven, der ved lige præcis, hvordan man har det, og som kan tale ens sind til ro, når ens præstationsangst begynder at røre på sig.

Se mere om lydbøger mod præstationsangst.

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Jens
Tirsdag, 3. Januar 2017
Fik desværre ikke så meget ud af denne gang da cden knækkede anden gang jeg afspillede den, men vil da bestille den igen når jeg får råd, jeg har købt flere forskellige cder ved mindly med stor glæde og tilfreshed. *
Anonym
Onsdag, 30. November 2016
Giver lidt indblik i hvorfor jeg bøvler med dette problem og hvordan jeg kan tage afstand fra det i situationen.
Bruger den på dage hvor jeg syntes jeg har brug for lidt "ekstra" styrke på job og det hjælper. *
Anonym
Søndag, 13. Juli 2014
Super effektiv *
Anonym
Mandag, 26. August 2013
For mig har produktet virket rigtig godt. Jeg føler, jeg har fået mere ro både inden i og udadtil og jeg har set frem til at lytte og slappe dybt af hver dag. Det er super med introen, hvor det forklares hvad det vil sige, at være "lidt for selvbevidst". Og super med Malte Langes stemme, som er rigtig behagelig. *
Gitte Svane
Onsdag, 19. December 2012

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...