Angst for Hunde - Slut med at være bange for hunde*

Angst for Hunde - Slut med at være bange for hunde

Angst for hunde - Slut med at være bange for hunde er en hypnose, som hjælper dig med at vende dine tanker og give slip på tidligere angst for hunde. Du får i hypnosen lov at slappe dybt af og får samtidigt ændret dine tanker og fokuspunkter.

Sådan lærer du ikke længere at være bange for hunde ved hjælp af hypnose*

Hypnose er et stærkt redskab til at lave om i vores tanker og handlinger. Hvis du bliver nervøs eller direkte rædselsslagen, når du ser en hund, skyldes det den måde dine tanker forløber - de skaber en overdreven frygt for hunde, som du bliver styret af.

Grundidéen med angsten for hunde er i virkeligheden god nok - vi skal beskytte os selv mod mennesker og dyr, der vil os det ondt. Problemet er, når det fylder for meget, og vi pludselig bliver bange for alle hunde, uanset hvordan de opfører sig. Med hypnosen til at slippe af med angst for hunde, lærer du, hvordan du skelner og giver slip på den overdrevne angst, så du kan slippe angsten for hunde.

Angst for hunde - Slut med at være bange for hunde er en hypnose, som hjælper dig med at vende dine tanker og give slip på tidligere angst for hunde. Du får i hypnosen lov at slappe dybt af og får samtidigt ændret dine tanker og fokuspunkter når det kommer til hunde, så det bliver nemmere at være tæt på og omgåes hunde, uden at være bange.*

Langt de fleste hunde er venligtsindede og fredelige, og med hypnosen lærer du at se forskel på de hunde, du kan slappe af med, og dem du skal være på vagt overfor. Indtil nu har dine tanker fået dig til at ligestille alle hunde, men fremover vil du kunne skelne og nyde at være sammen med hunde.

Måden du bruger hypnosen mod angst for hunde på

Lyt dagligt i 14 dage til hypnosen. I den periode må du gerne tænke over hvordan tænker over hunde, hvornår du bliver bange, hvad der trigger dig og særligt også hvornår du ikke gør. Efter de 14 dage prøver du bare at lade hypnosen gøre sit arbejde og ikke tænke over hvad du synes om hunde, bare nyd resultatet og vær dig selv. Du lader dermed hypnosen arbejde med din underbevidsthed vise sin effekt og værdi.

Tilfredshedsgaranti på 'Angst for hunde'

Hvis du følger programmet og efter 14 dage ikke føler der er en forbedring din frygt for hunde og du har fået en nemmere omgang med hunde, tilbyder vi fuld pengene tilbage garanti på programmet.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Anonym
Onsdag, 10. April 2013

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...