Hypnose mod angst

Hypnose er et af de mest effektive redskaber til at overvinde angst og mange andre negative sindstilstande. Herunder beskriver vi kort, hvordan hypnose kan modvirke angst, hjælpe én med at tage kontrollen tilbage.

Hypnose mod angst

Hvorfor får man angst?

Angst er en finurlig størrelse, og er svær at måle. Mange tilfælde af angst opstår ved psykisk overbelastning såsom stress, men kan også skyldes bestemte genetiske faktirer, som i nogle tilfælde kan gøre, at vi er biologisk predisponerede, og dermed lettere risikerer at få angst, hvis vi påvirkes negativt.

Angst kan ligesom andre psykiske overbelastninger over længere perioder kan give mennesker kroniske skader på både krop og sind. Dermed er det vigtigt, ikke at lade angst være ubehandlet, og en af de mest effektive metoder til at overvinde angst er en målrettet indsats via hypnoterapi eller hypnose, som det kaldes i folkemunde.

Men hvordan kan hypnose hjælpe folk med angst?

Sådan virker hypnose mod angst

Hypnose mod angst, kan være en stor hjælp for vedkommende, der har angsten tæt inde på livet. Generelt går hypnosen ind og bearbejder din underbevidsthed til at handle anderledes og føle anderledes ved de situationer, der aktiverer din angst.

Gennem hypnose træner man ret beset sig selv, både mentalt og fysisk, til at reagere på en ny og bedre måde, i stedet den typiske angst-reaktion. Dermed kan man også sige, at det ikke som sådan er hypnosen i sig selv, der gør noget ved din angst, for det gør du egentlig selv. Hypnosen kan i stedet ses som den guide, der lærer dig, hvordan du hjælper dig selv.

Hypnosen afhjælper også den anspændthed, man opbygger gennem længere tids påvirkning af angst. Det er et kendt fænomen, at anspændthed i muskler og angst hænger sammen. Anspændtheden fjernes gennem hypnosens afslappende egenskaber, hvor kroppen opnår en dybere ro end normalt. På den måde får man en fornemmelse af lethed og velvære gennem kroppen, når du vækkes af hypnosen.

Kvinde lytter til hypnose mod angst

Det kan være et nødvendigt onde, at skulle se sin egen angst i øjnene

Angst bunder ofte meste i en oplevelse eller speciel selvfølelse. Hvis du tør se din angst i øjnene, får du også alle muligheder for at kunne nedtone angsten, eller helt slippe for de gener, den medfører i hverdagen. Gennem hypnose er det meget lettere at opbygge det mod og den styrke, der skal til for at konfrontere sin angst, så man kan slippe af med den en gang for alle.

Med en hypnose mod angst på lydbog er man sikret altid at have en støtte i nærheden, når der er behov for det. Hvis man ved, at man i løbet af dagen kommer i en situation, der vil aktivere ens angst, kan hypnose hjælpe med at tage det værste af nervøsiteten og anspændtheden over at vide dette.

Lydbogen giver også fleksibilitet, så man kan anvende denpå de tidspunkter, hvor det passer ind i ens hverdag, og i perioder hvor man er ekstra presset, vil man let kunne benytte sig af den flere gange end normalt, hvis det er nødvendigt. Det ville naturligvis ikke være muligt med en almindelig terapeut, som også ville være meget dyrere.

Klik her for mere information om vores billige og effektive hypnose mod angst, eller læs vores uddybende tema-serie om angst her.

Husk, at der er tilfredshedsgarenti på alle lydbøger!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken